ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FA Cup: Στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας η Τσέλσι - Δείτε τα highlights

FA Cup Τσέλσι
AP Images

FA Cup: Η Τσέλσι νίκησε 2-0 την Κρίσταλ Πάλας και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ.

Οι «μπλε» θα έχουν την ευκαιρία στις 14 Μαΐου να πάρουν μια άτυπη για την ήττα από τους «κόκκινους» στον τελικό του Carabao Cup τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε για μια ώρα στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι, αλλά στο τελευταίο μισάωρο ανέβασε ταχύτητα και κυριάρχησε στο χορτάρι του Wembley.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έφτασε τις 10 σερί νίκες επί της Κρίσταλ Πάλας σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ηττηθεί τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2017. Αυτή θα είναι η 16η παρουσία της σε τελικό FA Cup, το οποίο έχει κατακτήσει οκτώ φορές.

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν (82' Τιάγκο Σίλβα), Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Ζορζίνιο (77' Καντέ), Κόβατσιτς (26' Λόφτους-Τσικ), Αλόνσο, Μάουντ (77' Ζιγές), Χάβερτς (77' Λουκακού), Βέρνερ
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Μπάτλαντ, Γουόρντ, Γκουέχι, Άντερσεν, Μίτσελ, Κουγιατέ (85' Μιλιβόγεβιτς), ΜακΆρθουρ (72' Ολίσε), Ζαχά, Έζε, Σλουπ (72' Μπεντεκέ), Ματετά (55' Αγιού)

TA HIGHLIGHTS

Διαβάστε επίσης:

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 2-3: «Κόκκινος» θρίαμβος και πρόκριση στον τελικό του FA Cup (vids)