ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το επίτευγμα, μετά την τραγωδία, που έφτασε ως τον ουρανό

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
Twitter: @totalcristiano

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο «CR7» αποτελεί συνώνυμο των ρεκόρ, ωστόσο το 100ο γκολ του στην Premier League, δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

Η λίστα με τα επιτεύγματα του Ρονάλντο είναι πολύ μεγάλη, έχοντας καταφέρει να γράψει με «χρυσά» γράμματα το όνομα του στα βιβλία της ιστορίας του ποδοσφαίρου.

Όλα αυτά, ωστόσο, μικρή σημασία έχουν μπροστά στην οικογένεια, η οποία είναι πάνω απ’ όλα στη ζωή του καθενός μας. Η τραγωδία που έζησε ο Πορτογάλος με τον χαμό ενός εκ των νεογέννητων διδύμων του, είναι χωρίς αμφιβολία η πιο δύσκολη στιγμή του ως γονιός.

Κι όμως, ο Ρονάλντο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού, κατάφερε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να σκοράρει! Μολονότι, το γκολ του δεν γλίτωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ήττα κι όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός Champions League, είναι σίγουρο ότι θα το θυμάται πιο έντονα, απ’ όλα τα άλλα. Φάνηκε, άλλωστε, με την κίνηση του να δείξει τον ουρανό, δευτερόλεπτα αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τέρμα του κόντρα στην Άρσεναλ ήταν ιστορικό, καθώς ήταν το 100ο στην Premier League, κάτι που τον έκανε τον μόνο παίκτη στην ιστορία που έχει τριψήφιο αριθμό τόσο στο αγγλικό πρωτάθλημα, όσο και στη LaLiga. Επίσης, έχει 100+ γκολ στο Champions League, με την εθνική Πορτογαλίας, αλλά και με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνολικά, μετράει 811 τέρματα, αλλά αυτό που σημείωσε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου «σφράγισε» ένα επίτευγμα που έφτασε μέχρι τον ουρανό, για να τιμήσει τη μνήμη του παιδιού του.

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η συγκινητική αφιέρωση στον γιο του που έφυγε από τη ζωή (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του, μετά τον χαμό του δίδυμου αδερφού της (pic)

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ευχαριστώ Άνφιλντ, δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ» - To «ευχαριστώ» στη Λίβερπουλ