ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Έναν βαθμό μακριά από το 47ο πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» - Τα τελευταία νέα

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Intime

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στο εξ αναβολής ντέρμπι της Super League τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι χρειάζονται έναν βαθμό για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται την Τετάρτη (4/5) στην Τούμπα, στο εξ αναβολής ματς για την 4η αγωνιστική των Playoffs.

Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω των αγώνων που έδιναν οι γηπεδούχοι με τη Μαρσέιγ, για τα προημιτελικά του Europa Conference League. Την περασμένη εβδομάδα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέκλεισε τους «ερυθρόλευκους» στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αποφύγει την ήττα θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου και συνολικά 47ου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Με αυτό τον τρόπο, ενδεχομένως, να «κερδίσει» έναν γύρο στα προκριματικά του Champions League, ξεκινώντας από τον δεύτερο κι όχι από τον πρώτο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Λίβερπουλ να αποκλείσει απόψε τη Βιγιαρεάλ.

Η ώρα και το κανάλι του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Το εξ αναβολής ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τετάρτης (4/5) στις 19:00. Θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε ενημερωθείτε για την εξέλιξη του μέσα από το Live Chat του Newsbomb.gr

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Τσιγγάρας

Ο Χάρης Τσιγγάρας ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ο Ομάρ ελ Καντουρί συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Λέο Ζαμπά, ενώ οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκαναν θεραπείες.

Ολυμπιακός: Εκτός οι Μανωλάς και Σισέ

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην ανακοινώνει κι αυτός τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή. Οι πληροφορίες, πάντως, θέλουν τόσο τον Κώστα Μανωλά, όσο και τον Παπέ Αμπού Σισέ να μην βρίσκονται σε αυτή. Ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά προφανώς κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση. Από την άλλη, επιστρέφουν στην αποστολή οι Κώστας Φορτούνης και Αγκιμπού Καμαρά.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός λόγω Europa Conference League – Αναλυτικά το πρόγραμμα