ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχει πιθανότητα αλλαγής του τελικού λόγω Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Intime

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Κατηγορηματική ήταν η ΕΠΟ αναφορικά με τον ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συνθέτουν ξανά το ζευγάρι για πρώτη φορά μετά το 2014 και θα διεκδικήσουν τον τίτλο στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν φήμες ότι ο αγώνας ενδεχομένως να μεταφερόταν στις 22 του μήνα έτσι ώστε να μην πέσει πάνω στον τελικό του Final Four της Euroleague, όπου δεν αποκλείεται να βρεθεί ο Ολυμπιακός (αν αποκλείσει την Εφές στον ημιτελικό).

Από την Ομοσπονδία, ξεκαθάρισαν ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Σε σχέση με τα δημοσιεύματα για αλλαγή ημερομηνίας του τελικού, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 με ώρα έναρξης 8 μ.μ.».

Τη Δευτέρα (9/5) η τελικές αποφάσεις για τα εισιτήρια

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ επιμένουν στη διεξαγωγή ενός τελικού, στα πρότυπα της τελευταίας τους συνάντησης, το 2014, κάτι που «μεταφράζεται» σε παρουσία 22.000 οπαδών κάθε ομάδας.

Η καθοριστική συνάντηση, όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις θα γίνει τη Δευτέρα (9/5) το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ. Εκεί θα δώσουν το «παρών» οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, οι άνθρωποι της ΕΠΟ κι η Αστυνομία. Μόνο μετά από τη συγκεκριμένη σύσκεψη θα μπορεί να μιλήσει κάποιος για οριστικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Όλα τα δεδομένα για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου - Τη Δευτέρα οι αποφάσεις