ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ένταση στο ΟΑΚΑ (photos)

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ένταση στο ΟΑΚΑ (photos)

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Οξύνθηκαν τα πνεύματα πριν το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ με μερίδα οπαδών των δυο ομάδων να συγκρούεται με την αστυνομία.

Περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ η ένταση αυξήθηκε κατακόρυφα στο ΟΑΚΑ.

Το… τραγουδιστικό σκέλος της βραδιάς είχε μόλις ολοκληρωθεί από τη Ζόζεφιν, όταν οπαδοί τόσο του Παναθηναϊκού από το ένα πέταλο, όσο και του ΠΑΟΚ από το άλλο προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη «νεκρή» ζώνη ανάμεσά τους.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έσπευσαν στις δυο άκρες, έτσι ώστε να μην επιτρέψουν τυχόν συγκρούσεις των οπαδών, με αποτέλεσμα να υπάρξει ακόμα περισσότερη ένταση στις κερκίδες.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης, θέλοντας να απωθήσουν τους οπαδούς, με την ένταση να έχει επικεντρωθεί κυρίως στην πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Μπουνιές μέσα στο ταρτάν του ΟΑΚΑ!

Μια μικρή ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, όχι περισσότερα από έξι – επτά άτομα, κατάφερε να βρεθεί στον στίβο του ΟΑΚΑ, όπου αντίστοιχα βρέθηκαν και άλλα τόσα άτομα από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού. Η σύγκρουση δεν άργησε να έρθει με το απίθανο της υπόθεσης να είναι οι… μπουνιές που αντάλλασσαν οι οπαδοί, ενώ τα ΜΑΤ ήταν σε απόσταση αναπνοής από πάνω τους.

Αφού υπήρξε και ανταλλαγή φωτοβολίδων, με τους οπαδούς να επιστρέφουν ο κάθε ένας στην πλευρά του, επενέβησαν τα ΜΑΤ και προσπάθησαν να περιφρουρήσουν την τάξη, η οποία δείχνει δυστυχώς για άλλη μια φορά να πηγαίνει περίπατο σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στη χώρα…

Διαβάστε επίσης:

Live Blog, τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η μάχη για την κούπα, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Σχετικές ειδήσεις