ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκινά το ευρωπαϊκό «ταξίδι»: «Σέντρα» με το Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός

Ολυμπιακός Champions League
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Το ευρωπαϊκό «ταξίδι» των ελληνικών ομάδων για τη σεζόν 2022/23 ξεκινά, με τον Ολυμπιακό να είναι ο πρώτος που ρίχνεται στη μάχη, καθώς αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο Ισραήλ για τον πρώτο επίσημο αγώνας τους στη σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε γνωστοποίησε ότι οι Ουσεϊνού Μπα και Αχμέντ Χασάν βρίσκονται εκτός λόγω τραυματισμού. Επίσης, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Θανάση Ανδρούτσο. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκονται Κουντέ και Άβιλα.

Η ώρα και το κανάλι του Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός

Η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης (20/7). Η σέντρα θα γίνει στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD. Ο επαναληπτικός στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα (βλ. 27/7), με την ομάδα που θα προκριθεί να αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ακολουθούν ΠΑΟΚ και Άρης στο Europa Conference League

Την Πέμπτη (21/7) ξεκινά η προσπάθεια του ΠΑΟΚ και του Άρη στην Ευρώπη. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης αρχίζουν την προσπάθεια τους από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγωνίζεται στη Βουλγαρία με τη Λέφσκι, ενώ οι «κίτρινοι» υποδέχονται την Γκόμελ από τη Λευκορωσία. Αμφότερα τα ματς θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια Novasports.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων

Τετάρτη (20/7)

  • Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός (20:00 – CosmoteSport1HD)

Πέμπτη (21/7)

  • Λέφσκι Σόφιας – ΠΑΟΚ (20:00 – Novasports2HD)
  • Άρης – Γκόμελ (21:00 – Novasports Prime)