ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Για το πρώτο βήμα στους ομίλους του Europa League – Ώρα και κανάλι

Ολυμπιακός
Intime News

Απόλλων ΛεμεσούΟλυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στην έδρα του πρωταθλητή Κύπρου, για τα playoffs του Europa League.

Ο Ολυμπιακός θα ψάξει στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας ένα σκορ που θα τον φέρει πιο κοντά στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Πειραιά έκαμψε στα πέναλτι την αντίσταση της Σλόβαν Μπρατισλάβας και καλείται να δείξει βελτίωση κόντρα στον άκρως ανταγωνιστικό Απόλλωνα.

Για την ομάδα της Λεμεσού, το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία θα πραγματοποιήσει ο Νταβίντ Καταλά, ο οποίος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ο Γερμανός τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League.

Ολυμπιακός: Ο Ντε Λα Φουέντε αντικατέστησε τον Μαντί Καμαρά

Σε μια αλλαγή στην ευρωπαϊκή του λίστα προχώρησε ο Ολυμπιακός, με τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε να παίρνει τη θέση του Μαντί Καμαρά, για τα ματς με τον Απόλλωνα.

Μια διαφοροποίηση υπάρχει και στην ομάδα της Λεμεσού, καθώς ο Εζέκιελ Χέντι αντικατέστησε τον τραυματία, Μπαγκαλί Νταμπό.

Η ώρα και το κανάλι Απόλλων Λ. - Ολυμπιακός

Η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Πέμπτης (18/8). Συγκεκριμένα, η σέντρα στο «ΓΣΠ» θα γίνει στις 20:00 κι η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του και μέσα από το Live Chat του Newsbomb.gr.

Να θυμίσουμε ότι ο νικητής του ζευγαριού θα προκριθεί στους ομίλους του Europa League, ενώ ο ηττημένος θα παίξει στους ομίλους του Europa Conference League.

Σχετικές ειδήσεις