ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Η ΑΕΚ ξεκινά με όνειρα, ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκη «βάλσαμο» - Οι μεταδόσεις της πρεμιέρας

ΑΕΚ Super League
Intime News

Super League: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μπαίνουν στη «μάχη» του πρωταθλήματος με τελείως διαφορετική ψυχολογία, αντιμετωπίζοντας Λαμία και Παναιτωλικό, αντίστοιχα.

Η «Ένωση» είναι η μοναδική ομάδα από το λεγόμενο «Big-5», η οποία αγωνίζεται εκτός έδρας την 1η αγωνιστική.

Μετά την περσινή «καταστροφή» σεζόν, οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη νέα αγωνιστική περίοδο. Με τον Ματίας Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία κι έχοντας κάνει «δυνατές» μεταγραφές στοχεύει στο πρωτάθλημα. Μεγάλο πλεονέκτημα για την ΑΕΚ αποτελεί φυσικά και το γεγονός ότι μπαίνει στο νέο της γήπεδο, μετά από 19 χρόνια. Οι πρεμιέρες, βέβαια, κρύβουν παγίδες κι η Λαμία θα κάνει το παν για να αποφύγει και φέτος τον υποβιβασμό. Με τις μεταγραφές που πραγματοποίησε δείχνει ότι έχει επενδύσει στην εμπειρία σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες (σ.σ. σώθηκα στα μπαράζ).

Ο αποκλεισμός από τη Λέφσκι Σόφιας έχει «πληγώσει» τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δείχνει να χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό. Το να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη Super League μοιάζει με «βάλσαμο» και… μονόδρομο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τον Παναιτωλικό του Γιάννη Αναστασίου. Η ομάδα του Αγρινίου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές και θα έχει ξανά σημείο αναφοράς τον Έλληνα προπονητή, με στόχο να εξασφαλίσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα μια θέση και στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει άλλο ένα ματς, το οποίο μάλιστα θα ανοίξει (χρονικά) και την αυλαία της ημέρας. Ο λόγος για το ΑτρόμητοςΟΦΗ. Η ομάδα του Περιστερίου δείχνει ικανή να επιστρέψει στις καλές πορείες, μετά την περσινή κάκιστη σεζόν, ενώ κι η ομάδα της Κρήτης θέλει να διεκδικήσει μια θέση στα playoffs, κάτι που έχασε στο… νήμα την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Οι μεταδόσεις της 1ης αγωνιστικής στη Super League

Παρασκευή (19/8)

Σάββατο (20/8)

  • Ατρόμητος – ΟΦΗ (20:00 – Novasports2HD)
  • Λαμία – ΑΕΚ (21:30 – CosmoteSport1HD)
  • ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (21:45 – Novasports Prime)

Κυριακή (21/8)

  • Παναθηναϊκός – Ιωνικός (20:00 – CosmoteSport2HD)
  • Άρης – Λεβαδειακός (20:30 –Novasports Prime)
  • Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (22:00 – CosmoteSport1HD)

Σχετικές ειδήσεις