ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ναντ – Ολυμπιακός: Πρεμιέρα με όνειρα στο Europa League – Η ώρα και το κανάλι

Ολυμπιακός
Intime News

Europa League: Την προσπάθεια του για διάκριση στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση ξεκινά ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Ναντ στη Γαλλία.

Τα όνειρα των «ερυθρόλευκων» φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου, όπως παραδέχθηκε κι ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Για να βρεθεί ο Ολυμπιακός, ως επικεφαλής, στον 7ο όμιλο του Europa League, γνώρισαν τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα στα προκριματικά του Champions League κι «επιβίωσε» δύο φορές στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Απόλλων Λεμεσού.

Στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του στους ομίλους, οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίζουν δύο «μεσαίες» ομάδες «μεγάλων» πρωταθλημάτων. Τη γαλλική Ναντ και τη γερμανική Φράιμπουργκ, ενώ τον όμιλο συμπληρώνει η επικίνδυνη Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η πρώτη θέση δίνει απευθείας εισιτήριο για τους «16», ενώ η δεύτερη οδηγεί στα playoffs, όπου ο αντίπαλος θα είναι μια από τις ομάδες που θα τερματίσουν στην τρίτη θέση των ομίλων του Champions League. Το ευρωπαϊκό ταξίδι θα συνεχιστεί και για την τρίτη του ομίλου, η οποία θα παίξει στο Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει μια από τις δεύτερες των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Η ώρα και το κανάλι του ΝαντΟλυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (8/9), όπου φιλοξενείται από τη Ναντ στο «Λα Μποζουάρ». Η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport2HD. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της μέσα από το Live Blog του Newsbomb.gr

Χωρίς Εμβιλά οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (7/9). Ο Γάλλος ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει, όπως κι ο Βρσάλικο. Στην αποστολή βρίσκεται ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Τζος Μπόουλερ.

Σχετικές ειδήσεις