ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Όνειρα για κατάκτηση του Europa League κάνουν στο λιμάνι

Ολυμπιακός
Intime News

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν το ταξίδι τους στο Europa League από την έδρα της Ναντ κι ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο που έχουν στο λιμάνι.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού ανέφερε σε συνέντευξη του στο γαλλικό AFP ότι όνειρο είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

Ο Καρεμπέ υπογράμμισε ότι αυτό το τρόπαιο μπορεί να είναι το Europa League την τρέχουσα σεζόν. «Πάντα βάζαμε τον πήχη πολύ ψηλά. Θέλουμε να πάμε στον τελικό αυτού του Europa League και γιατί όχι να τον κερδίσουμε, αυτό είναι ξεκάθαρο», τόνισε χαρακτηριστικά. Επίσης, μίλησε:

Για τη Ναντ: «Είναι μια από τις εκπλήξεις που μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο. Είναι ένα κλείσιμο του ματιού της μοίρας. Η Ναντ μου έδωσε τα πάντα. Τις συνθήκες, την τεχνογνωσία, την εμπειρία. Με εκπαίδευσαν, μου εμφύσησαν τον τρόπο αντίληψης του ποδοσφαίρου. Ήμουν ενθουσιασμένος και περήφανος που είμαι μέρος των καναρίων».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα έχει απέναντι του τον Αντουάν Κομπουαρέ: «Είναι αυτός που με καλωσόρισε, που μου έδωσε συμβουλές, που με έκανε να μεγαλώσω. Ήταν ο δάσκαλός μου. Είναι οι ρίζες μου στην Ναντ».

Για τον αν υπάρχει για τον ίδιο κάποιο δίλημμα: «Για μένα θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι με τον σύλλογό μου τον Ολυμπιακό και ερχόμαστε για να κερδίσουμε και να προσπαθήσουμε να προκριθούμε».

Για τον στόχο του στον Ολυμπιακό: «Στόχος μου ήταν να φέρω σταθερότητα στον σύλλογο, ένα όραμα που μοιραζόμαστε με τον πρόεδρο οικονομική και αθλητική σταθερότητα. Η επιτυχία είναι 100% και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την έλευση του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό: «Κανείς δεν το πίστευε. Είναι κάτι μαγικό».