ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Θρίαμβος του Άρη, «βύθισε» τον Ολυμπιακό!

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime News

Super League: Ο Άρης πέτυχε με ανατροπή (2-1) μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο οποίος έμεινε δίχως νίκη για τέταρτο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις.   

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν μόλις στο 15’ με τον Μασούρα, αλλά οι «κίτρινοι» με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του ματς πήρε το «τρίποντο».

Οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου χρειάστηκαν επί της ουσίας τέσσερα λεπτά για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Από την άλλη, το ντεμπούτο του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ξεκίνησε βασικός, συνδυάστηκε με ήττα, η οποία φέρνει τους Πρωταθλητές Ελλάδας στο -7 από την κορυφή.

Super League
Άρης - Ολυμπιακός 2-1slgr.gr

Διαιτητής: Μπόγκναρ Τάμας (Ουγγαρία)
Κίτρινες: Μαζικού, Μαντσίνι, Νταμπό
ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού, Νταμπό (87’ Πίρσμαν), Παπέ Σεϊκ, Ιτούρμπε (68’ Καμάτσο), Μανού Γκαρθία (88’ Ζερβινιό), Μαντσίνι, Γκρέι (60’ Πάλμα).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (63’ Αβιλα), Εμβιλά, Χάμες (71’ Αγκιμπού Καμαρά), Ελ-Αραμπί (64’ Μπακαμπού), Μασούρας (78’ Μπόουλερ), Μπιέλ, Μπα, Ιν-Μπέομ Χουάνγκ (78’ Ουί-Τζο Χουάνγκ), Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ.

Ο Διαμαντής σόκαρε τον ΠΑΟΚ στο 90+12’

Ο ΟΦΗ ανάγκασε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη απώλεια (1-1) του στο φετινό πρωτάθλημα, σε ένα ματς που κρίθηκε στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 90+12’, αλλά ένας πρώην παίκτης του, ο Απόστολος Διαμαντής του πήρε την μπουκιά από το στόμα.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ νωρίς, μόλις στο 10’ με τον Νάρεϊ κι είχε τις ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς, ωστόσο δεν το έκανε και τελικά το «πλήρωσε» στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ματς είχε 11 λεπτά καθυστερήσεις, καθώς στο 60ο λεπτό, ο Τάσος Σιδηρόπουλος διέκοψε το ματς, καθώς η ορατότητα ήταν περιορισμένη, λόγω των καπνογόνων που άναψαν οι φίλοι του ΟΦΗ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Super League
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1slgr.gr

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Λάρσον, Βούρος – Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Τόμας.
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης (62’ Ντουρμισάι), Ντιουσέ, Γκερέρο (84’ Μπιφουμά), Ντικό, Βούρος, Διαμαντής, Περέα (84’ Στάικος), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης (81’ Θοράρινσον).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (25’ Τσαούσης), Ντάντας, Κούρτιτς (80’ Σβαμπ), Αουγκούστο (72’ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Ολιβέιρα (72’ Τόμας), Α. Ζίβκοβιτς.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

Τα έδωσαν όλα, παρέμειναν χωρίς νίκη Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης

Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης έδωσαν μεγάλη μάχη, αλλά παρέμειναν στο 1-1 και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λιβαδειάς, μετά από τέσσερα εκτός έδρας ματς, έδωσε το πρώτο στο «σπίτι» της, ωστόσο δεν μπόρεσε ούτε τώρα να πάρει το πρώτο της «τρίποντο». Μολονότι, προηγήθηκε με γκολ του Λιάγκα στο 48ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε απάντηση με τον Καστάνο, λίγα λεπτά αργότερα. Βέβαια, ούτε οι φιλοξενούμενοι έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς παραμένουν κι αυτοί δίχως νίκη.

Super League
Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 1-1slgr.gr

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)
Κίτρινες: Δούμτσιος, Μπελμόντ, Κωνσταντινίδης - Γκαρντάβσκι
Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Χάμοντ, Μεχία (59΄ Τσιριγώτης), Λιάγκος, Βινίσιους, Κωνσταντινίδης, Παναγιώτου (89΄ Μπαχανάκ), Μουτίνιο (69΄ Σκβάρκα), Μπελμόντ, Λούα Λούα (89΄ Ρεγκίς), Δούμτσιος (59΄ Βρακάς).
Άστερας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46΄ Μπαρτόλο), Μπερτόλιο (74΄ Μπαράλες), Τιλίκα, Ριέρα (46΄ Γκαρνταβσκι), Μπενίτο (59΄ Κρεσπί).

Η 5η αγωνιστική της Super League

Σάββατο (17/9)

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

Περιστερίου

Ατρόμητος – Λαμία

0-0

Novasports2HD

Παναιτωλικού

Παναιτωλικός - ΑΕΚ

0-2

CosmoteSport2HD

«Απ. Νικολαΐδης»

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

3-0

CosmoteSport1HD

Κυριακή (18/9)

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

Λιβαδειάς

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης

1-1

Novasports2HD

«Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

1-1

CosmoteSport1HD

«Κλ. Βικελίδης»

Άρης - Ολυμπιακός

2-1

Novasports Prime

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Βόλος - Ιωνικός

21:00

CosmoteSport2HD