ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καραμπάγκ – Ολυμπιακός 0-0: Ελπίζει μόνο στο Europa Conference League

Καραμπάγκ - Ολυμπιακός Europa League
Intime News

Europa League: Ο Ολυμπιακός έμεινε για 13ο ευρωπαϊκό ματς δίχως νίκη κι αποκλείστηκε από τη διοργάνωση, αλλά η Φράιμπουργκ του επέτρεψε να ελπίζει σε συνέχεια στο Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν ούτε στο Μπακού να βάλουν «φρένο» στο αρνητικό σερί τους στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Μίτσελ παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένος, σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τους Αζέρους, αλλά δεν μπόρεσε να προκαλέσει σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα καρέ για να διεκδικήσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τον αγώνα. Πήρε τουλάχιστον τον πρώτο της βαθμό στον 7ο όμιλο, ο οποίος δεν αποκλείεται να φανεί υπερπολύτιμος.

Europa League
Η βαθμολογία του 7ου ομίλουuefa.com

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια του Europa League, αλλά η Φράιμπουργκ του επέτρεψε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa Conference League.

Europa League
Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του 7ου ομίλουuefa.com

Η γερμανική ομάδα έκανε εντυπωσιακό πέρασμα (4-0) από την έδρα της Ναντ, η οποία έμεινε στους τρεις βαθμούς. Ως εκ τούτου, η πρόκριση στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση, είναι πολύ πιθανό να κριθεί στο Ολυμπιακός - Ναντ, την τελευταία αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκρεγκ Πόουσον (Αγγλία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αλμέιδα, Ρομάο - Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος
ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ): Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ (85΄ Μπαϊράμοφ), Γκαράγιεφ (68΄ Ρομαό), Αλμέιδα (68΄ Γιάνκοβιτς), Σεϊντάεφ, Κάντι (62΄ Όζομπιτς), Ζουμπίρ, Οβούσου (85΄ Χουσεΐνοφ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρσάλικο, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι (86΄ Γκ. Ροντρίγκες), Κούντε (69΄ Εμβιλά), Μπουχαλάκης (86΄ Ινμπέομ Χουάνγκ), Μπιέλ (66΄ Βαλμπουενά), Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ (66΄ Μαρτσέλο).

  • Ναντ - Φράιμπουργκ 0-4 (25' Κίμπλερ, 71' Γκρέγκοριτς, 82' Σάντε, 87' Τζέονγκ)

Σχετικές ειδήσεις