ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίκη Μεντί: Παίκτης ισχυρίζεται ότι ο Γάλλος κακοποίησε την κοπέλα του

Μπέντζαμιν Μεντί
AP Photo/Rui Vieira

Δίκη Μεντί: Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα όσα απαράδεκτα φέρεται να έχει κάνει ο Γάλλος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μπεντζαμίν Μεντί κατηγορείται για οκτώ υποθέσεις βιασμού, μια απόπειρα και μια σεξουαλική επίθεση.

Στη δίκη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κι άλλα στοιχεία για τις ενέργειες του 28χρονου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης διαβάστηκε κατάθεση από τον Αύγουστο του 2021, η οποία ανήκει σε ποδοσφαιριστή, ο οποίος διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα 10.

Σε αυτή ανέφερε ότι: «Αυτή μου έστειλε μήνυμα στο οποίο έλεγε » Πρέπει να σου πω κάτι, μην θυμώσεις, είναι σοβαρό». Την πήρα τηλέφωνο και μπορώ να πω πως ήταν αναστατωμένη. Συνέχιζε να μου ζητάει συγγνώμη και ρώτησα γιατί. Ήταν τόσο αναστατωμένη που της είπα να ηρεμήσει.

Πήγε στο Chinawhite (ένα κλαμπ στο Μάντσεστερ) και βρισκόταν στα VIP με τον Γκρίλις, τον Μεντί και τον Μαχρέζ. Ενώ ήταν στο σπίτι, μου είπε πως φιλήθηκε με τον Γκρίλις. Μου είπε ότι την πήγαν σ΄ ένα δωμάτιο για τον Μεντί.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να την ανοίξει. Της έκανε ότι της έκανε. Δεν του είπε τίποτα, δεν του είπε να σταματήσει. Δεν ρώτησα άλλες ερωτήσεις γιατί δεν ήθελα να την αναστατώσω άλλο».

Η γυναίκα είπε στον ποδοσφαιριστή ότι φοβόταν να μιλήσει, γιατί μπορεί να έχανε τη δουλειά της.

Σχετικές ειδήσεις