ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημα εκτός ομάδας ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
AP Photo/Dave Thompson

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο αγγλικός σύλλογος, μέσω επίσημης ανακοίνωσης του, γνωστοποίησε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τίθεται εκτός ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο Λονδίνο για την Premier League, την ερχόμενη Κυριακή (23/10).

«Ο Κριστιάνο δεν θα είναι μέλος της ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Τσέλσι. Η υπόλοιπη ομάδα είναι πλήρως επικεντρωμένη στην προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι», ανέφερε η ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο νικηφόρο ματς με την Τότεναμ έμεινε στον πάγκο κι αποχώρησε ενοχλημένος για τα αποδυτήρια, πριν το φινάλε του ματς. Ο «CR7» ήταν εμφανώς ενοχλημένος από την απόφαση του Έρικ τεν Χαγκ να μην τον χρησιμοποιήσει καθόλου και να βάλει στο ματς τους Έρικσεν και Ελάνγκα στο 87’, ενώ είχε σηκωθεί για προθέρμανση.

Η «Daily Mail», πάντως, αναφέρει σε δικό της δημοσίευμα, ότι ο Τεν Χαγκ του ζήτησε να μπει αλλαγή, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε και γι’ αυτό τον λόγο τέθηκε εκτός ομάδας. Επίσης, σύμφωνα, με όσα έγιναν γνωστά στην Αγγλία, μόλις αποχώρησε για τα αποδυτήρια, μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε γρήγορα από το «Ολντ Τράφορντ».

Σχετικές ειδήσεις