ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1: Έμεινε στο +10 με buzzer beater!

Super League
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άντραζ Σπόραρ, στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο τελικό 1-1 τον Ολυμπιακό σε ένα ντέρμπι – θρίλερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μια… ανάσα από το να φύγει με το «διπλό» από τη Λεωφόρο, αλλά στο τέλος οι «πράσινοι» βρήκαν τον τρόπο να αποφύγουν την ήττα.

Το «τριφύλλι» έχασε το απόλυτο, αλλά κατάφερε να διατηρήσει το +10 από τους Πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς ο Σπόραρ ήταν εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι στο 90+13'.

Στο έκτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Άβιλα με το χέρι του χτύπησε τον Ιωάννιδη, με τον Κέλετ να καταλογίζει φάουλ. Μετά την παρέμβαση του VAR, όμως, διαπιστώθηκε ότι ήταν εντός περιοχής κι έτσι δόθηκε πέναλτι. Μια απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους και προκάλεσε μεγάλη ένταση.

Οι «πράσινοι» σημείωσαν δύο τέρματα που δεν μέτρησαν ως οφσάιντ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους. Ακόμα κι όταν είχαν την κατοχή κι ασκούσαν πίεση, οι παίκτες του Μίτσελ έβρισκαν τρόπους για να την «απορροφήσουν». Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν ο Παλάσιος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 53ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενους είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τις περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τελικά, βρήκαν γκολ στο 84ο λεπτό με τον Μπιέλ, έπειτα από ωραία ομαδική συνεργασία, ωστόσο στο φινάλε τον τελευταίο λόγο τον είπε ο Σπόραρ.

Super League
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1slgr.gr

Διαιτητής: Γιάκομπ Κέλετ (Δανία)
Κίτρινες: Μπερνάρ, Ρουμπέν, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης – Μπακαμπού, Αβιλα, Εμβιλά
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Τσέριν (87’ Ιωαννίδης), Μπερνάρ, Παλάσιος (53’ λ.τρ. Κουρμπέλης), Βέρμπιτς (78’ Βαγιαννίδης), Σπόραρ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ Ινμπόμ, Μπιέλ (90’+2 Μπόουλερ), Χάμες Ροντρίγκες (86’ Φορτούνης), Μασούρας (75’ Βρουσάι), Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Μίτσελ (Ολυμπιακός)

Η 11η αγωνιστική της Super League

Σάββατο 5 Νοεμβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΣΚΟΡΕΡ

«Αθ. Διάκος»

Λαμία – Βόλος

2-2

10' Ντε Βινσέντι, 39' Νούνιες / 38' Φερνάντες, 56' Μπαριέντος

«Θ. Βαδινογιάννης»

ΟΦΗ – Ιωνικός

0-2

56', 84' Μάντζης

Περιστερίου

Ατρόμητος – Άρης

0-0

-

Τούμπα

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

2-0

8' Ίνγκασον, 10' πεν. Σβαμπ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΚΑΝΑΛΙ / ΣΚΟΡΕΡ

Παναιτωλικού

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός

0-0

-

«Απ. Νικολαϊδης»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

1-1

CosmoteSport1HD

«Θ. Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρ. – ΑΕΚ

20:30

Novasports Prime

Σχετικές ειδήσεις