ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελέ: Σε άσχημη κατάσταση - Το video από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Pele Πελε
Print Screen

Πελέ: Η οικογένεια του Βραζιλιάνου θρύλου δημοσίευσε video από το κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου φαίνεται να είναι σε άσχημη κατάσταση.

Ο Πελέ βρίσκεται στο «Albert Einstein» του Σάο Πάουλο από τα τέλη Νοεμβρίου και δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, καθώς ο καρκίνος έχει επηρεάσει την καρδιά και τα νεφρά του.

Τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας είδε κι ένα video, όπου δείχνει τον Πελέ στο κρεβάτι του νοσοκομείου και μέλη της οικογένειας του να του δείχνουν κάποιον, ο οποίος του μιλάει με video κλήση.

Το «μαύρο διαμάντι» δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι σαν να μην έχει πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτό συμβαίνει λόγω των φαρμάκων που παίρνει, αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι συνεχίζει τη μάχη του.

Τα μέλη της οικογένειας του συγκεντρώνονται στο νοσοκομείο, εκεί όπου έφτασε ο γιος του, Εντίνιο, ο οποίος έλαβε άδεια από την ομάδα του (είναι προπονητής στη Λοντρίνα), για να βρεθεί στο πλάι του πατέρα του. Όσοι δεν μπορούν να βρεθούν κοντά του, του δίνουν δύναμη, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως φαίνεται στο video.

Σχετικές ειδήσεις