ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: Η παρουσίαση της Αλ Νασρ και τα «σύννεφα» με τη Τζορτζίνα

Ρονάλντο: Η παρουσίαση της Αλ Νασρ και τα «σύννεφα» με τη Τζορτζίνα
AP Photo

Το απόγευμα της Τρίτης (3/1) θα παρουσιαστεί από την Αλ Νασρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τη στιγμή που ο διεθνής Τύπος κάνει αναφορές για προβλήματα στη σχέση του με τη Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Η τεράστια μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας αναμένεται να «σφραγιστεί» και τυπικά με την παρουσίαση του Πορτογάλου σούπερ σταρ από τους Άραβες.

Αυτή αναμένεται να διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης (3/1) στις 18:00, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα. Ο Κριστιάνο, άλλωστε, ήδη ξεκίνησε το ταξίδι για το Ριάντ και μάλιστα ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο story μέσα από το αεροπλάνο στο οποίο λέει στους φαν του «τα λέμε σύντομα».

Το βίντεο του Κριστιάνο για τους φίλους της Αλ ΝασρInstagram

Η Αλ Νασρ από την πλευρά της, έγραψε στο Twitter πως «Τελετή υποδοχής του καλύτερου παίκτη στον κόσμο! Αύριο είναι Τρίτη και οι οπαδοί της Αλ- Νασρ υποδέχονται τον νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας τους, Κριστιάνο Ρονάλντο».

Την ίδια ώρα, όμως, ο διεθνής Τύπος κάνει λόγο για προβλήματα στη σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Τα «μαύρα σύννεφα» φαίνεται πως δεν διαλύθηκαν ούτε από την εντυπωσιακή Rolls Royce, αξίας σχεδόν 300.000 ευρώ που έκανε δώρο στον «CR7» η σύντροφός του.

Μάλιστα, το βίντεο από την αποκάλυψη του δώρου είναι αυτό που έχει πυροδοτήσει τα σχόλια. Οι χρήστες των social media σχολιάζουν πως δεν υπάρχει η παραμικρή χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι και υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια «εικονική» σχέση μόνο και μόνο για τον κόσμο των social media!