ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόλος – Ολυμπιακός: Παρέμβαση εισαγγελέα για την απόπειρα δωροδοκίας

Super League
Intime News

Super League: Ο Ζαν Μπαριέντος προχώρησε σε καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας στο Βόλος – Ολυμπιακός, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Ο παίκτης του Βόλου υποστηρίζει ότι ο ατζέντης του, Γιώργος Τσουρής, του πρότεινε το ποσό των 40.000 ευρώ, για να δεχθεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης της Θεσσαλικής ομάδας κατήγγειλε το περιστατικό στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, με την ΠΑΕ Βόλος να επιβεβαιώνει το θέμα και σκοπεύει να προχωρήσει σε καταγγελία τόσο στην ΕΠΟ (είναι ενήμερη), όσο και στη FIFA.

Η υπόθεση, μάλιστα, έχει περάσει ήδη στο επόμενο στάδιο, καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης.

ΠΣΑΠΠ: «Να διαλευκανθεί η υπόθεση, στο πλευρό του Μπαριέντος»

Ο ΠΣΑΠΠ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, καλώντας τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση. Επίσης, υπογραμμίζει ότι είναι στο πλευρό του Μπαριέντος.

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών

«Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ζαν Μπαριέντος που κατήγγειλε την απόπειρα χρηματισμού του και επικροτεί το θάρρος που επέδειξε ώστε να προχωρήσει στην παραπάνω ενέργεια.

Ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του και καλούμε τις αρμόδιες αρχές, αθλητικές και μη, να διαλευκάνουν την υπόθεση και να οδηγήσουν τους όποιους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης».

Σχετικές ειδήσεις