Κύπελλο Ελλάδας, Απόλλων Παραλιμνίου – Λαμία 1-2: Έβαλε βάσεις πρόκρισης στους «4»

Βαγγέλης Πάτας

Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: Η Λαμία νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες κι έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Φθιώτιδας επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και πήρε τη νίκη που τη φέρνει πιο κοντά στους «4».

Η Λαμία θα επιδιώξει να τελειώσει τη δουλειά, την επόμενη εβδομάδα, στην έδρα της, «κλειδώνοντας» την τέταρτη παρουσία της στα ημιτελικά. Οι τρεις προηγούμενες ήταν το 1972, το 2019 και το 2022.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με ωραίο σουτ του Τζανδάρη, αλλά ο Ελέζι ισοφάρισε για την ομάδα της Γ’ Εθνικής στο 41’. Τη νίκη στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη έδωσε ο Τσιλούλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Βασιλαντωνόπουλος στο 78’.

Τα γκολ: 41' Ελέζι / 28' Τζανδάρης, 78' πεν. Τσιλούλης
Διαιτητής: Ζαμπάλας (Ηπείρου)
Κίτρινες: Ι. Κουτζαβασίλης, Γκούμας - Ασκόφσκι
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Νίκος Καραμπετάκης): Φ. Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Ι. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης, Τζαμπέγια (89΄ Κωνσταντινίδης), Καρυοφύλλης (75΄ Καρατλίδης), Ελέζι, Γεωργιάδης (69΄ Πέτρου), Γκέκας
ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Σίμον (59΄ Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο, Αμπάντα (59΄ Σαραμαντάς), Λαμπρόπουλος, Τζανδάρης, Στάνκο (73΄ Μπάμπης), Ντε Βινσέντι (59΄ Τσιλούλης), Μαρτίνεθ (69΄ Τσούκαλος), Ασκόφσκι, Γιακουμάκης

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved