ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με Τσέριν οι «πράσινοι» στην Τούμπα

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Intime News

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο Άνταμ Τσέριν βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Τετάρτης (18/1), με προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας. Το «τριφύλλι» ταξίδεψε απευθείας από τα Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αποφύγει την ταλαιπωρία των συνεχόμενων ταξιδιών.

Ο Άνταμ Τσέριν εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΣ και συμπεριλήφθηκε στην «πράσινη» αποστολή, στην οποία εντάχθηκαν κι οι νεαροί Κρυπαράκος, Συμεωνίδης και Κυριόπουλος. Να θυμίσουμε ότι στην Αθήνα παραμένει ο τραυματίας, Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος ακολουθεί θεραπείες.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ είναι οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης και Κρυπαράκος.

Σχετικές ειδήσεις