ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – Ολυμπιακός: Ο Μαντσίνι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή – Ψυχολογικές ντόπες από τον κόσμο

Κύπελλο Ελλάδας
Intime News

Άρης – Ολυμπιακός: Ο Ντάνιελ Μαντσίνι βρίσκεται στην αποστολή των «κίτρινων» για τον αγώνα ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ φίλοι της ομάδας έδωσαν το «παρών» στην τελευταία προπόνηση.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Την ώρα, πάντως, που ο Μαντσίνι είναι στην Αθήνα, ο Άλαν Πάρντιου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Άγγλος τεχνικός έχει 21 παίκτες στην αποστολή, κάτι που σημαίνει ότι αν υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, τότε, ο παίκτης θα τεθεί άμεσα εκτός.

Ο Πάρντιου δεν υπολογίζει στους Νταμπό, Εμπακατά, Ενκουλού (τραυματίες), Καμαρά, Καμάτσο (αμφότεροι είναι ανέτοιμοι, καθώς προέρχονται από τραυματισμό), Ροντρίγκες, Χαϊροβιτς, Καρακασίδης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρσία, Νταρίτντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Λουίς Πάλμα, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Μαρμαρίδης Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

Στο μεταξύ, φίλοι του Άρη έδωσαν το «παρών» στο Νέο Ρύσιο για να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες, ώστε να πετύχουν την ανατροπή και να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Σχετικές ειδήσεις