ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – Ολυμπιακός: Με Χάμες Ροντρίγκες οι «ερυθρόλευκοι», εκτός ο Ρέαμπτσιουκ

Χάμες Ροντρίγκες Ολυμπιακός
Intime News

Άρης – Ολυμπιακός: Ο Χάμες Ροντρίγκες, παρά τις ενοχλήσεις, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τον αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει ενοχλήσεις στο πόδι, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο για τη Super League.

Ο Ροντρίγκες νιώθει καλύτερα κι ο Μίτσελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, στην οποία βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ραμόν Ράμος. Παρθενική παρουσία και για τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, ο οποίος προέρχεται από τη δεύτερη ομάδα.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από κόπωση στο αριστερό ισχίο. Επίσης, δεν υπολογίζεται κι ο Κασάμι, λόγω σύσπασης στον αριστερό τετρακέφαλο, αλλά κι οι Μαρσέλο, Ρέτσος.

Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Ροντινέι, Σισέ, Οντόι, Χρυσόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.