ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας, Πανσερραϊκός - ΑΕΚ 1-3: Με νέα «τριάρα» στα ημιτελικά οι «κιτρινόμαυροι»

Κύπελλο Ελλάδας ΑΕΚ
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: Η ΑΕΚ, μετά το 3-0 της «OPAP Arena», επικράτησε 3-1 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες και «σφράγισε» με επιβλητικό τρόπο το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν, ουσιαστικά, εξασφαλίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς, αλλά έδειξαν ορεξάτοι και στον αγώνα ρεβάνς.

Η ΑΕΚ πέτυχε δεύτερη «τριάρα» κόντρα στον αξιόμαχο Πανσερραϊκό κι έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στα ημιτελικά. Εκεί, περιμένει τον νικητή του ζευγαριού του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Πρωταγωνιστής της «Ένωσης» ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, ενώ πολύ όμορφο ήταν το γκολ του Μαχαίρα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έδειξαν ξανά γιατί είναι από τα φαβορί για την άνοδο στη Super League 2, είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κατσαντώνη.

Γενικότερα, ήταν ένα ματς που αμφότερες οι ομάδες έχουν πράγματα να «κρατήσουν», με τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα να στρέφουν την προσοχή τους στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη, την ερχόμενη Κυριακή (29/1) στην «OPAP Arena».

Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
Κίτρινες: Μάνταλος
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Στάικος (61’ Θυμιάνης), Κολομπίνο (73’ Στίνα), Σοφιανός (81’ Σιόντης), Κατσαντώνης, Μούργος (73’ Μασκανάκης), Σαΐντ (62’ Κανίς).
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιντιμπέ, Γαλανόπουλος (67’ Φράνσον), Μάνταλος, Φερνάντες (62’ Μαχαίρας), Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ (67’ Αραούχο), Φαν Βέερτ (67’ Κοσίδης).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παύλος Δερμιτζάκης (Πανσερραϊκός)

Ματίας Αλμέιδα (ΑΕΚ)

Σχετικές ειδήσεις