ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκαν στα ημιτελικά Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Κύπελλο Ελλάδας: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων ρεβάνς, Άρης - Ολυμπιακός και Πανσερραϊκός - ΑΕΚ, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Την Τετάρτη (25/1) θα γίνει γνωστό το πρώτο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης, το οποίο θα περιλαμβάνει την ΑΕΚ και τον νικητή του ντέρμπι Άρης – Ολυμπιακός.

Η μονομαχία της Θεσσαλονίκης είναι κι η πιο αμφίρροπη, μετά τα πρώτα ματς. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες.

Ο Ολυμπιακός «λύγισε» τον Άρη με 1-0, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο πρώτο ματς του Κυπέλλου. Οι «κίτρινοι», βέβαια, έχουν άλλη δυναμική στο «Κλ. Βικελίδης», κάτι που έδειξαν στο ματς του πρώτου γύρου στη Super League. Ο Άλαν Πάρντιου, βέβαια, είχε αρκετά θέματα να διαχειριστεί, ενώ κι ο Μίτσελ «πονοκεφάλιασε» με τον Χάμες Ροντρίγκες.

Όσο κι αν γίνονται θαύματα στο ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στην «OPAP Arena», μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον αγώνα ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Μάλιστα, ο Ματίας Αλμέιδα είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει κι αρκετούς βασικούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα, Άμραμπατ, αλλά κι οι Λιβάι Γκαρσία (ακολουθεί θεραπείες) και Νίκλας Ελίασον (ανέτοιμος).

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων στο Κύπελλο Ελλάδας