ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας, Άρης - Ολυμπιακός 0-1: Ο Τζολάκης τον έστειλε στα ημιτελικά!

Κύπελλο Ελλάδας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Κύπελλο Ελλάδας: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο «Κλ. Βικελίδης» για να υπερασπιστούν το 1-0 του πρώτου αγώνα, την ώρα που οι «κίτρινοι» άσκησαν μεγάλη πίεση για την ανατροπή.

Τελικά, αυτοί που «χαμογέλασαν» ήταν οι παίκτες του Μίτσελ, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ο Τζολάκης έκανε καθοριστικές επεμβάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά αυτή που έκανε τη διαφορά ήταν φυσικά η απόκρουση στο πέναλτι του Αντρέ Γκρέι στο 82ο λεπτό.

Ήταν μια φάση, στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν και με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ντόι), κάτι που θα έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή τους σε ενδεχόμενη παράταση. Αυτή, όμως, δεν ήρθε ποτέ, καθώς ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων «σφράγισε» την εκπληκτική του εμφάνιση, με την πιο καθοριστική απόκρουση.

Το «κερασάκι» ήρθε από τον Ελ Αραμπί, ο οποίος έκανε το 0-1, σε μια αντεπίθεση στο 88ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε έτσι με δύο νίκες στα ημιτελικά, όπου θα διεκδικήσει την παρουσία του στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Διαιτητής: Ιστβαν Βαντ (Ουγγαρία)
Κίτρινες: Φαμπιάνο – Μπιέλ.
Κόκκινες: Ντόι (82’).
ΑΡΗΣ (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Ετέμπο, Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (76’ Πάλμα), Ιτούρμπε (81’ Ματέο Γκαρσία), Γκρέι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Βρουσάι (86’ Σισέ), Εμβιλά, Σαμασέκου, Μασούρας (71’ Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (62’ Χάμες), Μπιέλ (86’ Ραμόν), Μπακαμπού (71’ Ελ Αραμπί).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Άλαν Πάρντιου (Άρης)

Μίτσελ (Ολυμπιακός)

Σχετικές ειδήσεις