ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Παναιτωλικός – Ιωνικός 1-0: Επέστρεψε στις νίκες, μετά την «εξάρα»

Super League
Intime News

Super League: Μετά την «εξάρα» από τον Ολυμπιακό, ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες, καθώς λύγισε 1-0 τον Ιωνικό και πλησίασε στις θέσεις των playoffs.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Αγρινίου ήταν ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 74ο λεπτό.

Για να πάρει, πάντως, ο Παναιτωλικός το «τρίποντο» χρειάστηκε κι η σωτήρια επέμβαση του Γκρατερόλ στο φινάλε, καθώς είπε «όχι» στον Μπουένα. Αμφότερες οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τον Λοβέρα στο 55’ ο Ιωνικός και με τον Σενγκέλια στο 51’ οι γηπεδούχοι.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου άφησε έτσι πίσω της τη «βαριά» ήττα από τον Ολυμπιακό, την προηγούμενη αγωνιστική και πλησίασε στο -4 τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση.

Super League
Παναιτωλικός - Ιωνικός 1-0slgr.gr

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)
Κίτρινες: Μλάντεν, Ντουάρτε, Κολοβός - Σάκιτς, Μύγας, Λοβέρα, Βαλεριάνος
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Λιάβας, Μλάντεν, Μάλης, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός (88’ Μπουζούκης), Ντουάρτε (85’ Αποστολάκης), Σενγκέλια (72’ Μόρσεϊ), Καρέλης (72’ Ζοάο Πέδρο).
ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Αντούνες (81’ Μάνος), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Μπουένα, Λοβέρα (63’ Καμπράλ), Σάκιτς, Φαντιγκά, Σέμπα (80’ Μασάς), Μάντζης.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Αναστασίου (Παναιτωλικός)

Μιχάλης Γρηγορίου (Ιωνικός)

Σχετικές ειδήσεις