ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 6-1: «Ξέχασε» την ΑΕΚ με «εξάρα»

Super League, Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 6-1: «Ξέχασε» την ΑΕΚ με «εξάρα»

Super League: Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» 6-1 τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ξεσπώντας μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν νίκη και καλή εμφάνιση, μετά την κακή εικόνα που είχαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Μίτσελ δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, έβγαλαν αντίδραση κι «ισοπέδωσαν» την ομάδα του Αγρινίου. Είναι η πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2020 που ο Ολυμπιακός πετυχαίνει τόσα γκολ σε ένα ματς πρωταθλήματος. Μετά τη «γκέλα» του ΠΑΟΚ, η ομάδα του Πειραιά ανέβηκε στην τρίτη θέση, παραμένοντας σε τροχιά τίτλου.

Ο Σέρτζι Κανός σκόραρε το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων και το αφιέρωσε στη μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν μια συγκινητική στιγμή, με τους συμπαίκτες του να πηγαίνουν για να τον αγκαλιάσουν.

Super League
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 6-1slgr.gr

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευστάθιος Γκορτσίλας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κανός - Μόρσεϊ, Λιάβας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος (57΄ Μπα), Ροντινέι, Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ (77΄ Κασάμι), Γκάρι Ροντρίγκες (57΄ Κανός), Φορτούνης (79΄ Ελ Αραμπί), Χάμες (77΄ Βαλμπουενά), Μπακαμπού.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Κοντογιάννης, Λιάβας (69΄ Αποστολάκης), Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης (69΄ Μάρτενσον), Μλάντεν, Ντίας, Κολοβός (83΄ Μπουζούκης), Μόρσεϊ (78΄ Νταγκό), Ντουάρτε, Καρέλης (83΄ Ζοάο Πέδρο).

Σχετικές ειδήσεις