ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΑΕΚ - Λεβαδειακός 3-0: Εύκολα κι απλά πριν την Τούμπα

Super League Σούπερ Λιγκ
EUROKINISSI

Super League: Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού στην «OPAP Arena», λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν χρειάστηκε να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης κι έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να φτάσουν στο «τρίποντο» κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Η ΑΕΚ «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε με 2-0, την ώρα που ο Λεβαδειακός έμεινε με δέκα παίκτες. Στη φάση του πέναλτι, από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ, ο Τζημόπουλος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κι αποβλήθηκε.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Φαν Βεερτ, μετά από ασίστ του Τσούμπερ, ο οποίος νωρίτερα είχε αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πλησίασε ξανά στο -1 τον Παναθηναϊκό, έχοντας ματς λιγότερο. Την ερχόμενη Κυριακή (19/2), θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Super League
ΑΕΚ - Λεβαδειακός 3-0slgr.gr

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Σιμάνσκι - Τζημόπουλος, Βρακάς, Βινίσιους
Κόκκινη: Τζημόπουλος (45+2΄ δεύτερη κίτρινη)
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (65' Μάνταλος), Γιόνσον, Άμραμπατ (64' Γκατσίνοβιτς), Πινέδα (64' Ελίασον), Γκαρσία (72' Φαν Βέερτ), Αραούχο (65' Τσούμπερ)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Παζ, Χάμοντ (89' Σαχπεκίδης), Μεχία (66' Συμελιδης), Βινίσιους, Βρακάς (89' Κωνσταντινίδης), Ντεντάκης (80' Λιάγκας), Νίκας, Παναγιώτου, Τζημόπουλος, Σακό

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ματίας Αλμέιδα (ΑΕΚ)

Γιάσμικο Βέλιτς (Λεβαδειακός)

Σχετικές ειδήσεις