ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-2: Απίστευτη «αυτοκτονία» στην Αρκαδία!

Super League Σούπερ Λιγκ
EUROKINISSI

Super League: Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 στο 82ο λεπτό, αλλά ο Αστέρας έβαλε δύο γκολ μετά το 90’ και πήρε τον βαθμό (2-2).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πίστεψε ότι το ματς, τελείωσε, αλλά οι γηπεδούχοι τον τιμώρησαν, βρίσκοντας δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Νάσμπεργκ κι είχε ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα τέρματα. Τελικά, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Μπράντον Τόμας στο 82’.

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν ότι τα πάντα είχαν τελειώσει, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έχανε μέχρι το 90’, βρήκε δύο γκολ και πήρε τον βαθμό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, από την άλλη, έχασε έδαφος στη μάχη για τον τίτλο, καθώς είναι πλέον στο -7 από την κορυφή.

Super League
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-2slgr.gr

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες: Σανταφέ - Νάσμπεργκ, Ζ. Ζίβκοβιτς
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Γκαρσία (46’ Γκαρντάβσκι), Άλβαρες (87’ Τασουλής), Καστάνο, Ατιένθα, Αλάγκμπε, Σανταφέ (70’ Προύντζος), Ριέρα (77’ Λέο Τιλίκα), Σίτο, Κρεσπί, Μπαράλες (87’ Κωστέας).
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (88’ Κετζιόρα), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (87’ Φελίπε Σοάρες), Σβαμπ, Νάρεϊ, Αντρ. Ζίβκοβιτς (77’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (67’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (67’ Μπράντον Τόμας).

  • Πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Αστέρα, παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ξέχασαν τον Παναγιώτη Κατσούρη και σήκωσαν μια φανέλα με το επώνυμο του, τιμώντας τη μνήμη του καθώς στις 9 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από τη μέρα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Σχετικές ειδήσεις