ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0: «Ζωντανός» για τα playoffs

Super League
Intime News

Super League: Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό και παρέμεινε «ζωντανός» στη διεκδίκηση ενός εισιτήριου για τα playoffs.

Η ομάδα του Περιστερίου επέστρεψε στα «τρίποντα» κι εξακολουθεί να ελπίζει σε παρουσία της στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

«Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Ροτάριου, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά στο 33ο λεπτό. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα κι είχε ευκαιρίες για να σημειώσει κι άλλα τέρματα.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός, στο ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του, δεν μπόρεσε να πάρει κάποιον βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες από το 58’, λόγω αποβολής του Βήχου με δεύτερη κίτρινη.

Super League
Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0slgr.gr

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Έρλινγκμαρκ - Παζ, Παναγιώτου, Νταμπό, Βήχος, Γερεμέγεφ
Αποβολές: 58’ Βήχος (δεύτερη κίτρινη)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Αθανασίου, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρουγγής, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (76’ Οικονομίδης), Καμαρά, Ροτάριου, Ρομπάιγ (60’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (50’ λ.τρ. Κιάρτανσον).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Ντεντάκης, Παζ, Τσάπρας, Παναγιώτου (46’ Βήχος), Μεχία (46’ Σκβάρκα. 61’ Λιάγκας), Νταμπό, Βρακάς (80’ Σακό), Γιαννιώτας (72’ Σαχπεκίδης), Νίκας, Γερεμέγεφ.

Σχετικές ειδήσεις