ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΟΦΗ - Άρης 0-3: «Καταιγίδα» στην Κρήτη, «αγκάλιασε» την εξάδα

Super League
Intime News

Super League: Ο Άρης ήταν εντυπωσιακός στην Κρήτη, επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ κι έκανε καθοριστικό βήμα, για την παρουσία του στα playoffs.

Οι «κίτρινοι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές και ξέφυγαν στο +6 από τον έβδομο, Ατρόμητο.

Ο Άρης ήταν «καταιγιστικός» στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκας Ρουπ. Ο Γερμανός άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, ενώ έδωσε την άσιστ για το 2-0 του Νταρίντα στο 30’. Ο ΟΦΗ δεν εγκατέλειψε τη μάχη σε ένα ματς που είχε γενικά πολύ καλό ρυθμό, αλλά δεν μπόρεσε να βρει κάποιο γκολ.

Κάπως έτσι στις καθυστερήσεις ο Ιτούρμπε «σφράγισε» το μεγάλο «διπλό» της ομάδας της Θεσσαλονίκης, η οποία είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Γενικότερα, οι παίκτες του Τόλη Τερζή πραγματοποίησαν μια από τις πιο θελκτικές εμφανίσεις τους την τρέχουσα σεζόν.

Super League
ΟΦΗ - Άρης 0-3slgr.gr

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)
Κίτρινες: Οντουμπάτζο
ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον (72' Μπιφουμά), Μπαλογιάννης (46’ Τσιλιανίδης), Βούρος, Γιαννούλης (81' Γιοχού), Θοράρινσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (46’ Φελίπε/52’ Μοσκέρα), Μπάκιτς, Τοράλ, Ντίκο.
ΑΡΗΣ (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Ενκουλού, Μπράμπετς, Ετέμπο, Πάλμα (60’ Ιτούρμπε), Ματέο (79' Εμπακατά), Νταρίντα (79' Χριστοδουλόπουλος), Ρουπ (60’ Ντουκουρέ), Καμαρά (89' Νταμπό).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βάλντας Νταμπράουσκας (ΟΦΗ)

Τόλης Τερζής (Άρης)

Σχετικές ειδήσεις