ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Έγινε έλεγχος στα δοκάρια πριν το Ατρόμητος – ΑΕΚ

Super League
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Super League: Οι διαιτητές του αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ έλεγξαν το ύψος των δοκαριών, πριν από την έναρξη του εξ αναβολής αγώνα.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας στο Περιστέρι, όμως, δεν έγινε λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τα δοκάρια στο γήπεδο του Περιστερίου.

Το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League δικαίωσε πρωτοβάθμια τον Ατρόμητο λόγω «έλλειψης υπαιτιότητας». Δύο ημέρες αργότερα (16/2), η ΑΕΚ κατέθεσε έφεση, καθώς οι άνθρωποι της θεώρησαν αστήρικτο το σκεπτικό που οδήγησε στην απόφαση το ματς να διεξαχθεί κανονικά σε άλλη ημερομηνία.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, η οποία απάντησε μόνο με τη λέξη «ντροπή», σε ένδειξη σεβασμού για το εθνικό πένθος, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Κάπως έτσι το ματς ορίστηκε για την Τετάρτη (8/3), τέσσερις ημέρες πριν από το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, της τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική περίοδο της Super League.

Περίπου 1,5 ώρα πριν από τη σέντρα, οι διαιτητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο κι έκαναν έλεγχο στις εστίες, για να τσεκάρουν αν αυτή τη φορά όλα είναι νομότυπα. Όπως αποδείχθηκε το ύψος των δοκαριών είχε φτιαχτεί κι ως εκ τούτου ο αγώνας ξεκίνησε στην ώρα του.

Σχετικές ειδήσεις