ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ για απόρριψη της έφεσης: «Σε ένδειξη σεβασμού για το εθνικό πένθος θα πούμε μόνο "ντροπή"»

ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, η οποία απάντησε με τη λέξη «ντροπή», σε ένδειξη σεβασμού για το εθνικό πένθος, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ, η οποία δεν είχε διεξαχθεί λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τα δοκάρια στο γήπεδο του Περιστερίου.

Το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League δικαίωσε πρωτοβάθμια τον Ατρόμητο λόγω «έλλειψης υπαιτιότητας». Δύο ημέρες αργότερα (16/2), η ΑΕΚ κατέθεσε έφεση, καθώς οι άνθρωποι της θεώρησαν αστήρικτο το σκεπτικό που οδήγησε στην απόφαση το ματς να διεξαχθεί κανονικά σε άλλη ημερομηνία.

Οι «κιτρινόμαυροι», όμως, δεν δικαιώθηκαν καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκνε δεκτή την έφεση τους. «Η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένει το σκεπτικό της απόφασης, έτσι ώστε να αποφασίσει το αν και πότε θα προσφύγει στο CAS. Στο μεταξύ, σχολιάζοντας την απόρριψη της έφεσης, ανέφερε σε ανακοίνωση της: «Σε μια μέρα θρήνου για την πατρίδα μας, σε μια μέρα εθνικού πένθους, η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ένδειξη σεβασμού δεν πρόκειται να σχολιάσει εκτενώς την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Μια λέξη μόνο: Ντροπή!».

Η ΑΕΚ για την τραγωδία στα Τέμπη

Η ΑΕΚ με μήνυμα της εξέφρασε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη. Σε ποστ της στα social media, ανέφερε: «Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες που θρηνούν σήμερα τον άδικο χαμό των ανθρώπων τους, στην τραγωδία των Τεμπών. Προσευχόμαστε για τις ψυχές τους, προσευχόμαστε για τους τραυματίες και για όσους αγωνίζονται να σώσουν ανθρώπινες ζωές αυτές τις τραγικά δύσκολες ώρες».

Σχετικές ειδήσεις