ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Αναβλήθηκαν σε ένδειξη πένθους οι αγώνες σε μπάσκετ και βόλεϊ

Σύγκρουση τρένων
Intime News

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η Ελλάδα ζει τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία, με τις ΕΟΚ και ΕΟΠΕ να ανακοινώνουν την αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε τριήμερο πένθος στη μνήμη των θυμάτων κι οι ομοσπονδίες μπάσκετ και βόλεϊ γνωστοποίησαν την αναβολή όλων των αγώνων το τριήμερο 1-3 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρακολουθεί συγκλονισμένη την ανείπωτη τραγωδία που εξελίχθηκε χθες το βράδυ. Δεν υπάρχουν λόγια που να εκφράζουν την οδύνη όλων μας για ότι συνέβη και για το χαμό τόσων αθώων συνανθρώπων μας. Μαζί με τα συλλυπητήρια, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη και συμμετοχής στο εθνικό πένθος, η ΕΟΚ ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγώνων των Ελληνικών πρωταθλημάτων για το τριημερο 1-3 Μαρτίου».

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης παρακολουθεί συγκλονισμένη την τραγωδία που εξελίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (01/03) στα Τέμπη και εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό δυστύχημα που προκλήθηκε από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών. Τα λόγια περισσεύουν για τον χαμό αθώων συνανθρώπων και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στο Εθνικό πένθος, η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων Πετοσφαίρισης για το τριήμερο 1-3 Μαρτίου 2023».

Σχετικές ειδήσεις