ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Η Μπάγερν «ράγισε» τη σχέση του με την Παρί Σεν Ζερμέν – Ποιο θα είναι το μέλλον του

Λιονέλ Μέσι
AP Photo/Matthias Schrader

Λιονέλ Μέσι: O Αργεντινός «σταρ» για πρώτη φορά στην καριέρα του έμεινε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στα προημιτελικά του Champions League κι αυτό τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά τον θρίαμβο με την Αργεντινή στο Μουντιάλ 2022, στο κάζο με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League.

Οι Παριζιάνοι γνώρισαν δύο ήττες από την Μπάγερν Μονάχου και για ακόμη μια χρονιά καλούνται να μαζέψουν τα «κομμάτια» τους. Ο Λιονέλ Μέσι, μάλιστα, δέχεται έντονη κριτική, καθώς φίλοι της ομάδας κι όχι μόνο του καταλογίζουν ότι είναι «άφαντος» στα κρίσιμα ή ακόμα και αδιάφορος.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του παλαίμαχου παίκτη της ΠΣΖ, Ζερόμ Ροτέν, ο οποίος ξέσπασε, λέγοντας, ότι: «Δεν τον θέλουμε, πρέπει να φύγει από την Παρί. Δεν θέλει να επενδύσει συναισθηματικά στο κλαμπ. Διάβασα μερικές δηλώσεις του που λέει ότι έχει προσαρμοστεί καλά. Προσαρμοσμένος σε τι όμως αγαπητέ μου; Στο να βάζεις 18 γκολ και να δίνεις 16 ασίστ κόντρα στην Ανζέ και την Κλερμόν; Στα σημαντικά παιχνίδια εξαφανίζεται εντελώς».

Κι ο ίδιος ο Μέσι, βέβαια, δεν δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός» στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Παρά τις αρχικές φήμες που ήθελαν τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, το τελευταίο διάστημα ήταν αρνητικός κι ο αποκλεισμός τον έκανε να το πάρει οριστικά απόφαση. Η Μπάγερν Μονάχου, ουσιαστικά, «ράγισε», για πάντα, τις σχέσεις του «Pulga» με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Λιονέλ Μέσι, και τώρα τι;

Με τα τωρινά δεδομένα, λοιπόν, θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρη την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τις εξελίξεις και σε περίπτωση που βρει «χαραμάδα» θα κινηθεί για την επιστροφή του. Ο Τσάβι, άλλωστε, έχει ξεκαθαρίσει ότι: «αυτό είναι το σπίτι του, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος πάντα θα χωράει στην ομάδα μας».

Από εκεί και πέρα, το MLS κι η Ίντερ Μαϊάμι αποτελεί πάντα μια εναλλακτική, ενώ οι Σαουδάραβες της Αλ Χιλάλ είναι διατεθειμένοι να στρώσουν χαλί εκατομμυρίων για να τον πείσουν να μετακομίσει στην Ασία, όπως έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σχετικές ειδήσεις