ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Καυτή» πρεμιέρα στα playoffs, με ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ | Το πρόγραμμα

Super League
Intime News

Super League: Με το ντέρμπι κορυφής, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και το «clasico» της Θεσσαλονίκης, Άρης – ΠΑΟΚ ξεκινούν τα πιο αμφίρροπα playoffs στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συναρπαστική κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε κι η «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου «φουντώνει».

Τα playoffs του πρωταθλήματος ξεκινούν με την 1η αγωνιστική να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις. Ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι χωρίς αμφιβολία το ντέρμπι κορυφής, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ενώ το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρουν παρουσιάζει και το Άρης – ΠΑΟΚ. Ο αγώνας της «OPAP Arena» θα διεξαχθεί στη σκιά του θανάτου του θρυλικού, Μίμη Παπαϊωάννου.

Όσο για τον Ολυμπιακό παίζει στον Βόλο, με την τοπική ομάδα. Ο μη ορισμός ξένου διαιτητή (όπως αιτήθηκαν οι έξι ομάδες) στην αναμέτρηση πήγε να βάλει «φωτιά», καθώς ο Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε την πρόθεση του να κατέβει με τη δεύτερη ομάδα. Τελικά, άλλαξε γνώμη κι οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

ΑΕΚ: Με Λιβάι Γκαρσία και Μουκουντί

Ο Λιβάι Γκαρσία κι ο Αρόλντ Μουκουντί βρίσκονται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της «OPAP Arena». Αντίθετα, εκτός είναι ο τιμωρημένος Ντομαγκόι Βίντα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες.

Χωρίς Σπόραρ ο Παναθηναϊκός

Ο Αντράζ Σπόραρ, μολονότι έκανε αγώνα δρόμου, τελικά δεν βρίσκεται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα έχει κανονικά τους Μπερνάρ και Μπαρτ Σένκεφελντ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγνκουσον, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Πέρεθ, Κλέινχεϊσλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Καμπετσής.

Η 1η αγωνιστική των playoffs

Κυριακή 19 Μαρτίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

Πανθεσσαλικό

Βόλος – Ολυμπιακός

17:30

CosmoteSport1HD

«Κλ. Βικελίδης»

Άρης – ΠΑΟΚ

19:00

Novasports Prime

OPAP Arena

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

21:30

CosmoteSport1HD

Η βαθμολογία της Super League πριν τα playoffs

ΟΜΑΔΑ

ΑΓ.

Β.

Ν-Ι-Η

ΓΚΟΛ

1. Παναθηναϊκός

26

61

19-4-3

38-12

2. ΑΕΚ

26

59

19-2-5

51-14

3. Ολυμπιακός

26

56

16-8-2

53-14

4. ΠΑΟΚ

26

54

15-9-2

43-15

5. Άρης

26

40

12-4-10

38-24

6. Βόλος

26

39

11-6-9

31-38

Σχετικές ειδήσεις