ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: «Κόπηκε» ο Πάπου Γκόμες από την εθνική γιατί έκανε… μάγια σε συμπαίκτη του!

Πάπου Γκόμες
AP Photo/Jorge Saenz

Αργεντινή: Απίστευτα πράγματα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, όπου ο Πάπου Γκόμες «κόπηκε» επειδή έκανε… μάγια στον Λο Σέλσο.

Η συγκεκριμένη κίνηση φέρεται να έγινε, μετά από επιθυμία των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών της Αργεντινής.

Η «αλμπισελέστε» θα αντιμετωπίσει τον Παναμά (24/3) και το Κουρασάο (28/3), σε δύο φιλικές αναμετρήσεις, όπου ουσιαστικά γίνονται για να αποθεωθεί η ομάδα που κατέκτησε το Μουντιάλ 2022. Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, υπάρχει και sold out.

Οι επίσημες πηγές αναφέρουν ότι ο Πάπου Γκόμες δεν είναι στις κλήσεις του Λιονέλ Σκαλόνι, επειδή ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Όπως φαίνεται, όμως, ο λόγος είναι άλλος!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Γκόμες επισκέπτεται έναν μάγο με σκοπό να κάνει μάγια σε συμπαίκτες του, έτσι ώστε να τραυματίζονται και να παίρνει εκείνος τη θέση τους.

Τελευταίο «θύμα» του, ήταν ο Λο Σέλσο, ο οποίος χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο Πάπου Γκόμες δεν παίζει στην ίδια θέση, αλλά τα ρεπορτάζ επιμένουν ότι οι συμπαίκτες του ζήτησαν την απομάκρυνση του όταν έμαθαν τις ενέργειες του.

Μάλιστα, ο Λιονέλ Μέσι έστειλε το μήνυμα του αντικαθιστώντας μια φωτογραφία, όπου φαινόταν ο Γκόμες, με μια άλλη, όπου στη θέση του ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Σχετικές ειδήσεις