ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Ο Κουν Αγκουέρο έστειλε μήνυμα επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Ο Κουν Αγκουέρο έστειλε μήνυμα επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είναι στον «αέρα» και ο Κουν Αγκουέρο κάνει τη δική του προσπάθεια για να δει τον αγαπημένο του φίλο ξανά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι γνώρισε την αποθέωση στο Μονουμεντάλ, κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι στιγμές ήταν συγκινητικές και το συναίσθημα δείχνει να παίζει πλέον όλο και μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή και την καριέρα του σούπερ σταρ της Αργεντινής.

Σε αυτό θέλει να... πατήσει ενδεχομένως και η Μπαρτσελόνα, στην προσπάθειά της να πείσει τον 35χρονο άσο να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του.

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι μοιάζει να είναι πλέον μακριά από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον κόσμο να τον αποδοκιμάζει στην ήττα με 2-0 από τη Ρεν και ο κολλητός του, Κουν Αγκουέρο κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γίνει το όνειρο πολλών πραγματικότητα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν κι ενώ ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε πως ελπίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντίνου, τα ΜΜΕ στην Ισπανία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για τις πιθανότητες επιστροφής του στο «Καμπ Νου».

Μάλιστα, ο Αγκουέρο μιλώντας για το θέμα, παρότρυνε τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, να κάνει τα πάντα για την επιστροφή του Μέσι:

«Ο Λαπόρτα πρέπει να κάνει την προσπάθεια για να τον αποκτήσει. Να κάνει ό,τι μπορεί. Ο Λίο πρέπει να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, στην ομάδα που πρόσφερε και πήρε τόσα πολλά», τόνισε σχετικά.