ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση επιστροφής στη Μπαρτσελόνα για Μέσι – Μειώνει τις απαιτήσεις του!

Συνάντηση επιστροφής στη Μπαρτσελόνα για Μέσι – Μειώνει τις απαιτήσεις του!

Έτοιμο το κρίσιμο ραντεβού του Ζοάν Λαπόρτα με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, τη στιγμή που έχει… βουίξει ο τόπος πως ο Αργεντινός κάνει τα πάντα για να γυρίσει στη Βαρκελώνη.

Η σχέση του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα, είναι κάτι περισσότερο από ξεχωριστή. Εκεί πέρασε ο Αργεντινός σχεδόν όλη τη ζωή του. Οπότε το «δέσιμο» που έχει με τους «μπλαουγκράνα», μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα όπως μοιάζουν να έχουν διαμορφωθεί. Ο έμπειρος σούπερ σταρ έχει πρόταση ανανέωσης απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν εδώ και καιρό.

Παράλληλα, στα πόδια του… στρώνονται απίστευτα ποσά από Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ. Όμως μια προοπτική επιστροφής στη Βαρκελώνη, πάντα θα τον εξιτάρει. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, έχει βουίξει ο τόπος πως είναι θέμα ημερών η κρίσιμη συνάντηση του Ζοάν Λαπόρτα με τον πατέρα και εκπρόσωπο του Μέσι.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένος να κάνει το παν για να φέρει πίσω τον Μέσι. Τη στιγμή που κι ο ίδιος ο 35χρονος σούπερ σταρ, θέλει την επιστροφή του στη Βαρκελώνη. Σε τέτοιο σημείο που όπως αναφέρουν Ισπανικά δημοσιεύματα έχει ήδη ζητήσει απ’ τον πατέρα του να χαμηλώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις, συγκριτικά με το τι ζητάει και περιμένει απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν για παράδειγμα.

Οι ερχόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες για το θέμα του Λιονέλ Μέσι. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι σκέψεις επιστροφής του στη Βαρκελώνη δείχνουν να έχουν ωριμάσει περισσότερο από ποτέ!