ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Επίσημη παραδοχή της Μπαρτσελόνα - «Είμαστε σε επαφές για την επιστροφή του»

Λιονέλ Μέσι: Επίσημη παραδοχή της Μπαρτσελόνα - «Είμαστε σε επαφές για την επιστροφή του»

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, με τους Ματέου Αλεμάνι και Ζόρντι Κρόιφ να δουλεύουν το σχέδιο βιωσιμότητας που θα κάνει το όνειρο πραγματικότητα. 

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι σχέσεις του με τον Κίλιαν Εμπαπέ, αλλά και τον κόσμο της ομάδας δεν είναι πλέον οι καλύτερες. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ολοκληρώνει το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη επεξεργάζεται τις επιλογές του.

Μία εξ αυτών, φυσικά, είναι η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, ενώ ορθάνοικτη είναι και η πόρτα του MLS.

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, είχε σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ραντεβού με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι, ωστόσο το πρόβλημα έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορεί ο σύλλογος να αντέξει ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο, μιας και είναι υπό επιτήρηση από τη La Liga.

Πρόσφατα, μάλιστα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χαβιέρ Τέμπας είχε δηλώσει πως θεωρεί πολύ δύσκολο να γίνει πραγματικότητα αυτή η μεταγραφή.

Για πρώτη φορά, όμως, ήρθε επίσημη επιβεβαίωση για το θέμα. Ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε, πάντως, μιλώντας στην καταλανική Sport, τόνισε ότι είναι σε επαφή με τους εκπροσώπους του Λιονέλ Μέσι και πως ήδη οι Ματέου Αλεμάνι και Ζόρντι Κρόιφ δουλεύουν το σχετικό σχέδιο βιωσιμότητας για να γίνει πράξη η επιστροφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο Μέσι και η οικογένειά του ξέρουν πόσο τους αγαπώ. Πήρα μέρος στις διαπραγματεύσεις που δυστυχώς δεν οδήγησαν σε επιτυχή έκβαση. Έχω ένα αγκάθι στο πλευρό μου ότι ο Λέο δεν μπορούσε να μείνει στο κλαμπ μας.

Αν μιλάμε για τη Μασία και ποδόσφαιρο βάσης, μιλάμε για τον Μέσι. Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψει. Για το τι θα μπορούσε να εκπροσωπήσει σε αθλητικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Είμαστε σε επαφή μαζί με τους εκπροσώπους, ναι.

Μακάρι να συνδυαστούν όλες οι συνθήκες ώστε αυτή η αμοιβαία ιστορία αγάπης να τελειώσει με αυτόν στη Μπαρτσελόνα. Όταν είσαι ερωτευμένος και χωρίζεις από κάποιον, θέλεις πάντα να μείνεις ερωτευμένος. Ακόμα κι αν χάσετε την επαφή. Θα είμαστε πάντα ερωτευμένοι με τον Λέο και θα είναι πάντα ερωτευμένος με την Μπάρτσα και την πόλη της Βαρκελώνης. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι το πεπρωμένο είναι σοφό.

Απομένουν δύο μήνες στους οποίους πρέπει να δουλέψουμε, ειδικά ο Ματέου Αλεμάνι και ο Ζόρντι Κρόιφ, για να παρουσιάσουμε πρώτα το σχέδιο βιωσιμότητας στον Χαβιέρ Τέμπας. Μετά, αν πληρούνται οι προϋποθέσεις, επειδή ο Λιονέλ Μέσι είναι παίκτης της Παρί και δεν θα ήθελα να μιλήσω για τίποτα περισσότερο από τα γούστα και τις επιθυμίες μου, θα εξετάζαμε το ενδεχόμενο να τον καλωσορίσουμε. Δεν θέλουμε να ανακατευτούμε στις καθημερινές δουλειές της Παρί».

Σχετικές ειδήσεις