ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Ενεργοποιεί τη «βόμβα» ο Λαπόρτα - Ραντεβού για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Ενεργοποιεί τη «βόμβα» ο Λαπόρτα - Ραντεβού για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα
AP Photo/Joan Monfort

Προγραμματισμένη συνάντηση με την πλευρά του Λιονέλ Μέσι έχει τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα!

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα έχει πολλά εμπόδια, αλλά κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο πιθανή.

Το μέλλον του Αργεντινού στην Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει πλέον αβέβαιο. Μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ εμφανιζόταν έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο (ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι), αλλά με τα αποτελέσματα να... στραβώνουν και τις σχέσεις με τον Κιλιάν Εμπαπέ να είναι αμφιλεγόμενες οι συζητήσεις «πάγωσαν».

Πλέον, μετά και τις αποδοκιμασίες στο «Parc de Princes» από μερίδα των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν, η παραμονή του στη Γαλλία θεωρείται απίθανη.

Η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα είναι ένα υπαρκτό σενάριο, αν και ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, προειδοποίησε πως με βάση τη τρέχουσα οικονομική κατάσταση είναι αδύνατον για τους Καταλανούς να υπογράψουν ξανά τον Λιονέλ Μέσι.

Ωστόσο, οι «μπλαουγράνα» μοιάζουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες.

Σύμφωνα με καταλανικό ραδιόφωνο, ο Τζοάν Λαπόρτα έχει προγραμματίσει ραντεβού εντός της εβδομάδας με την πλευρά του 35χρονου σούπερ σταρ, για να συζητήσουν τα δεδομένα της επιστροφής.

Ο κόσμος της Μπαρτσελόνα, πάντως, φρόντισε να στείλει από την Κυριακή (26/3) ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις πλευρές... Ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να πατήσει ξανά το χορτάρι του «Καμπ Νου» με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Θυμίζουμε πως λίγες μέρες νωρίτερα ο Κουν Αγκουέρο είχε κάνει τη δική του προσπάθεια για να επηρεάσει καταστάσεις και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο εκατοντάδων χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων ανθρώπων.

Μιλώντας για το θέμα, παρότρυνε τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, να κάνει τα πάντα για την επιστροφή του Μέσι.

«Ο Λαπόρτα πρέπει να κάνει την προσπάθεια για να τον αποκτήσει. Να κάνει ό,τι μπορεί. Ο Λίο πρέπει να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, στην ομάδα που πρόσφερε και πήρε τόσα πολλά», τόνισε σχετικά.

Σχετικές ειδήσεις