ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Ο κόσμος γέμισε το «Camp Nou» και ζήτησε την επιστροφή του (video)

Λιονέλ Μέσι: Ο κόσμος γέμισε το «Camp Nou» και ζήτησε την επιστροφή του (video)
Intime

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι στον αέρα και ο κόσμος της Μπαρτσελόνα έστειλε με εντυπωσιακό τρόπο μήνυμα προς τη διοίκηση και τον ίδιο τον Αργεντινό.

Ο Λιονέλ Μέσι έζησε μοναδικές στιγμές με την Αργεντινή στο «Μονουμεντάλ», πριν μερικές μέρες, σε ένα φιλικό που μετατράπηκε σε φιέστα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Νωρίτερα, ωστόσο, είχε ακούσει αποδοκιμασίες στο «Parc des Princes» από τους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η ομάδα του Παρισιού κάνει κακές εμφανίσεις έχοντας ήδη αποκλειστεί από το Champions League.

Το συμβόλαιο του Μέσι λήγει το καλοκαίρι, οι συζητήσεις για ανανέωση έχουν παγώσει κι αυτή τη συγκυρία προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα.

Τα σενάρια για επιστροφή του στη Βαρκελώνη είναι υπαρκτά και ο κόσμος της ομάδας προσπαθεί να «χτυπήσει» στο συναίσθημα.

Το «Camp Nou» γέμισε για τον τελικό του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του Ζεράρ Πικέ, την «King's League. Και οι φίλοι της Μπάρτσα δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Κι αυτό γιατί όλο το γήπεδο φρόντισε να στείλει μήνυμα προς τη διοίκηση της ομάδας, αλλά και τον ίδιο τον Λιονέλ Μέσι, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού.

Θυμίζουμε πως λίγες μέρες νωρίτερα ο Κουν Αγκουέρο είχε κάνει τη δική του προσπάθεια για να επηρεάσει καταστάσεις και να κάνει πραγματικότητα το όνειρο εκατοντάδων χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων ανθρώπων.

Μιλώντας για το θέμα, παρότρυνε τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, να κάνει τα πάντα για την επιστροφή του Μέσι.

«Ο Λαπόρτα πρέπει να κάνει την προσπάθεια για να τον αποκτήσει. Να κάνει ό,τι μπορεί. Ο Λίο πρέπει να κλείσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, στην ομάδα που πρόσφερε και πήρε τόσα πολλά», τόνισε σχετικά.

Πάντως, από την πλευρά του ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, είχε δηλώσει πρόσφατα πως ελπίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντίνου.

Σχετικές ειδήσεις