ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Ο Πότερ άδειασε τα ταμεία της Τσέλσι, για να φέρνει 1,27 βαθμούς ανά ματς!

Τσέλσι
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Premier League: Παταγώδης αποτυχία! Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η επιλογή της Τσέλσι να δώσει την τεχνική ηγεσία στον Γκρέιαμ Πότερ.

Ο Άγγλος προπονητής αποτελεί παρελθόν από τον λονδρέζικο σύλλογο, με τον απολογισμό του να είναι απογοητευτικός.

Ο Πότερ έκατσε στον πάγκο της Τσέλσι σε 31 ματς, μετρώντας 12 νίκες, 11 ήττες κι 8 ισοπαλίες! Με τις επιδόσεις του σημείωσε τη χειρότερη συγκομιδή κατά μέσο όρο στην ιστορία του συλλόγου, καθώς «έφερε» μόλις 1.27 βαθμούς ανά αγώνα.

Η επιλογή του από πολύ κακή μετατρέπεται σε καταστροφική, αν αναλογιστεί κανείς τα δεκάδες εκατομμύρια που δαπάνησε η Τσέλσι, για την επτάμηνη παρουσία του στην ομάδα.

Τσέλσι
Με τις επιδόσεις του σημείωσε τη χειρότερη συγκομιδή κατά μέσο όρο στην ιστορία του συλλόγου, καθώς «έφερε» μόλις 1.27 βαθμούς ανά αγώνα.AP Photo/Rui Vieira, file

Οι «μπλε» έδωσαν 15.000.000 ευρώ αποζημίωση στον Τόμας Τούχελ για να αποχωρήσει και 25.000.000 στην Μπράιτον, για να «σπάσει» το συμβόλαιο του Πότερ. Το… χειρότερο όλων, βέβαια, είναι το ποσό που θα πρέπει να του δώσει ως αποζημίωση, το οποίο φτάνει τα 57.000.000 ευρώ, καθώς ο Άγγλος προπονητής είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο!

Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε ότι «Times» και «Mirror», αναφέρουν ότι η Τσέλσι θα του καταβάλει λιγότερα χρήματα. Όπως και να έχει αυτό δεν αλλάζει κάτι από τα παραπάνω, ενώ μην ξεχνάμε ότι δεν υπολογίζονται και τα χρήματα που θα απαιτηθούν για την απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Σχετικές ειδήσεις