ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάλος στο Βέλγιο με τους οπαδούς της Σαρλερουά - Πέταξαν νεκρά ζώα στους αντιπάλους τους

Σάλος στο Βέλγιο με τους οπαδούς της Σαρλερουά - Πέταξαν νεκρά ζώα στους αντιπάλους τους
Print Screen - Video

Ξέφυγε η οπαδική «έχθρα» ανάμεσα σε Σαρλερουά και Σταντάρ Λιέγης, με επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων να πετούν νεκρούς αρουραίους στους γηπεδούχους.

Η Σταντάρ Λιέγης υποδέχτηκε τη Σαρλερουά για την προτελευταία αγωνιστική του Βέλγικου πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 3-1 στο ντέρμπι, το οποίο είχε χαρακτηριστεί από τις τοπικές Αρχές ως υψηλής επικινδυνότητας και δικαίως.

Στην αναμέτρηση υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι ηλεκτρισμένο. Υπήρξε μάλιστα και διακοπή για λίγα λεπτά λόγω εισβολής οπαδών και ρίψης καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι τελικά ολοκληρώθηκε, ωστόσο, υπήρξαν καταγγελίες πως οι οπαδοί της Σαρλερουά πέταξαν νεκρούς αρουραίους, βαμμένους κόκκινους, στους οπαδούς της Σταντάρ Λιέγης.


Όπως αναφέρει το «RTBF», οι οπαδοί της Σαρλερουά ανήρτησαν κι ένα πανό που έγραφε «έλεγχος αρουραίων», ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα τραγουδούσαν συνεχώς «στη λάσπη υπάρχουν αρουραίοι, είναι παντού οι αρουραίοι, είναι οι οπαδοί της Λιέγης».