ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ζητούν την απέλασή του από τη Σαουδική Αραβία για την προκλητική του χειρονομία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ζητούν την απέλασή του από τη Σαουδική Αραβία για την προκλητική του χειρονομία
Mohammed Said/Anadolu Agency via Getty Images, Ideal Images

Κριστιάνο Ρονάλντο: Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Σαουδική Αραβία με την προκλητική χειρονομία του Πορτογάλου, η οποία προκάλεσε αίτημα για απέλασή του από τη χώρα.

Μπλεξίματα έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ. Το τελευταίο διάστημα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εμφανίζεται με πολλά νεύρα, ειδικά στις περιπτώσεις που η ομάδα του δεν καταφέρνει να φύγει με τη νίκη από τον αγωνιστικό χώρο.

Το τελευταίο επεισόδιο έλαβε χώρα στο ντέρμπι με την Αλ Χιλάλ, όπου η Αλ Νασρ ηττήθηκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντέδρασε άσχημα προς μερίδα φιλάθλων, όταν οι τελευταίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι για να τον πικάρουν.

Τότε, ο Πορτογάλος έπιασε τα γεννητικά του όργανα, δείχνοντάς τους έτσι την… περιφρόνησή του, αλλά αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Μάλιστα, υπάρχει ήδη αίτημα για την απέλασή του από την χώρα, για έγκλημα δημόσιας απρέπειας.

«Θεωρείται έγκλημα δημόσιας ατίμωσης και είναι ένα από τα εγκλήματα που συνεπάγονται σύλληψη και απέλαση εάν διαπραχθεί από αλλοδαπό», ανέφερε χαρακτηριστικά δικηγόρος που ειδικεύεται στο Διεθνές Δίκαιο.

«Δεν έκανε χειρονομία, είχε χτυπήσει»

Πάντως, η Αλ Νασρ θέλησε να υπερασπιστεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας σε ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ουδέποτε έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους, αλλά είχε χτυπήσει στην συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου, ο πρώην σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συγκρουστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Γκουστάβο Κουελάρ της Αλ Χιλάλ και αυτός ήταν ο λόγος που έπιασε αυτό το σημείο κατά την αποχώρησή του.

Σχετικές ειδήσεις