Super League: «Χ»αμένος ο Λεβαδειακός, έμπλεξε ο Παναιτωλικός – Όσα έγιναν στα Playouts

Newsbomb

Super League: Ισοπαλία «μαχαιριά» για τον Λεβαδειακό στο 2-2 με τον Ιωνικό, την ώρα που Λαμία (1-0 τον Ατρόμητο) και ΠΑΣ Γιάννινα (3-2 τον Παναιτωλικό) πήραν «χρυσές» νίκες – Ισόπαλο 1-1 το ΟΦΗ-Αστέρας.

Συναρπαστικές «μάχες» στα Playouts της Super League. Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Λαμία, ενώ ο Ιωνικός έφυγε με χαμόγελο από τη Λιβαδειά, λόγω της ισοπαλίας που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση του Βοιωτούς.

Στη Λιβαδειά έγινε το ντέρμπι της ουράς, με Λεβαδειακό και Ιωνικό να έρχονται ισόπαλοι 2-2, αποτέλεσμα που βολεύει τους φιλοξενούμενους. Οι Νικαιώτες προηγήθηκαν στο 26’ με τον Φαντιγκά να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ με ψιλοκρεμαστό απ’ το ύψος της περιοχής. Οι Βοιωτοί στο 50’ έφεραν το ματς στα ίσα με τον Βρακά να κάνει την προσπάθεια από δεξιά και τον Γερεμέγεφ με γυριστό να πετυχαίνει το γκολ. Έξι λεπτά μετά, ο Μεχία με σουτ απ’ το ύψος της περιοχής έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας την ανατροπή. Όμως στο 89’ ο Τσιγκρίνσκι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2! Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά μετά από χρήση του VAR μέτρησε κανονικά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ, Χάμοντ, Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγκας, Παζ, Σαχπεκίδης (46’ Βρακάς), Νίκας, Μεχία (83’ Μπελμόντ), Γιαννιώτας (78’ Λούα-Λούα), Γερεμέγεφ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μύγας, Σάκιτς, Μασάς (70’ Μάνος), Κάνιας, Φαντιγκά (61’ Γούλερι), Σεμπά, Μάντζης.

Ματσάρα στους «Ζωσιμάδες» στο ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τεράστια νίκη με 3-2, σε ματς με δύο ανατροπές. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν του Παναιτωλικού στο 14’ με γυριστό του Παμλίδη. Δέκα λεπτά μετά, οι Αγρινιώτες στην πρώτη τους φάση ισοφάρισαν με τον Χουάνπι. Στο 56’ ο Χουάνπι εκτέλεσε φάουλ, με τον Καρέλη να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2! Ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι 62’, ο Ανέστης σταμάτησε τον Εραμπούσπε αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Παμλίδης έκανε το 2-2. Στο 74’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν κι άλλο πέναλτι, μετά από εξέταση του VAR το υπέδειξε ο Κατοίκος. Ο Εραμούσπε δεν αστόχησε αυτή τη φορά και έτσι στο 76’ ήρθε το 3-2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πήλιο, Ροσέρο (87’ Μπορταγκαράι), Γκίνο, Λιάσος, Μορέιρα (80’ Τζίμας), Μπάλαν, Παμλίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Στάγιτς (68’ Αναστασόπουλος), Ντίας (85’ Σενγκέλια), Μάρτενσον, Χενιτίδης (71’ Ντουάρτε), Κολοβός (84’ Μπουζούκης), Χουάνπι (84’ Ζοάο Πέδρο), Καρέλης.

Στη Λαμία η τοπική ομάδα χρειάστηκε μια προβολή του Βέργου που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 54’, για να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου για το τελικό 1-0. Στις αρχές του δευτέρου μέρους είχε δοθεί πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, αλλά μετά από εξέταση της φάσης ο διαιτητής Παπαδόπουλος άλλαξε την απόφασή του.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμπάντα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα (90΄+ Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (87΄ Βασιλαντωνόπουλος), Μεντίνα (87΄ Μπεχαράνο), Μαρτίνεθ (76΄ Στάνκο), Βέργος (75΄ Τσούκαλος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας (69΄ Τζοβάρας), Μαυρομμάτης, Κουέν (68΄ Οικονομίδης), Καμαρά (46΄ Γκονζάλες), Ερλινγκμαρκ, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης (78΄ Τζαβίδας), Κωτσόπουλος (73΄ Κιάρτανσον)

Στην Κρήτη, ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Στο 25’ ο Μοσκέρ απέφυγε ωραία τον Καρμόνα και πλάσαρε τον Τσιφτσή για το 1-0. Ο Μεγιάδο στο 33’ είχε δοκάρι, με τον Αστέρα να ισοφαρίζει στο 40’ με τον Κρεσπί να κάνει ασίστ στον Μπαρτόλο που από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1. Το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής (85΄ Μαρινάκης), Πασαλίδης, Μεγιάδο (85΄ Περέα), Ντιουσέ, Μπάκιτς (63΄ Νέιρα), Τοράλ (4΄ Μοσκέρα / 63΄ Φελίπε), Ντίκο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Αλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (90΄+ Αλάγκμπε), Τιλίκα (86΄ Σανταφέ), Κρεσπί, Μπαρτόλο (77΄ Σίτο), Μπαράλες

Μετά και την 4η αγωνιστική των Playouts λοιπόν, ο Λεβαδειακός είναι στο πιο δύσκολη θέση όντας ουραγός με 23, ενώ η Λαμία έφτασε στους 26 και προσπέρασε τον Ιωνικό που έχει 25 και είναι προτελευταίος. Ο Παναιτωλικός έμεινε στους 29 και έχει αρχίσει να αγχώνεται.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των Play Out του πρωταθλήματος της Super League:

Λεβαδειακός – Ιωνικός 2-2

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-2

Λαμία – Ατρόμητος 1-0

Η Βαθμολογία (σε 29 αγώνες)

7. Ατρόμητος 34

. ΟΦΗ 34

9. Αστέρας Τρίπολης 29

. Παναιτωλικός 29

11. ΠΑΣ Γιάννινα 27

12. Λαμία 26

13. Ιωνικός 25

14. Λεβαδειακός 23

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved