ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Χαμός στην Ισπανία - Η κίνηση που πρόδωσε την επιστροφή στην Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Χαμός στην Ισπανία - Η κίνηση που πρόδωσε την επιστροφή στην Μπαρτσελόνα
Intime

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό να «συλλαμβάνεται» στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης με 15 βαλίτσες και την οικογένειά του.

Ένα βήμα πιο κοντά στη πραγμάτωση του ονείρου εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, τη μεγάλη επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα, βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι!

Όπως μετέδωσε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ζεράρ Ρομέρο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ταξίδεψε το Σάββατο (22/04) στη Βαρκελώνη, μαζί με τη γυναίκα, τα παιδιά του, αλλά και τον Πέπε Κόστα και τους συνεργάτες του.

Ο Κόστα αποτελεί επιστήθιο φίλο και συνεργάτη του Λιονέλ Μέσι εδώ και πολλά χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως ακολούθησε τον «ψύλλο» στο Παρίσι, όταν πήρε τη μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτό όμως που «πρόδωσε» την επικείμενη επιστροφή του 36χρονου Αργεντινού άσου στην Μπαρτσελόνα δεν ήταν αυτό καθαυτό το ταξίδι, αλλά το γεγονός πως ο Μέσι δεν πήγε μια απλή επίσκεψη στη Βαρκελώνη, αλλά είχε μαζί του και 15 βαλίτσες! Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πέπε Κόστα φέρεται να πήρε τις αποσκευές της οικογένειας και να αποχώρησε από άλλη έξοδο του αεροδρομίου για να μη γίνει αντιληπτός.

Την ίδια ώρα ο Ρομέρο σε live εκπομπή που έκανε στο Twitch, υποστήριξε πως γνωρίζει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, τις οποίες όμως δεσμεύτηκε πως θα αποκαλύψει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τονίζοντας πως έρχονται μεγάλα νέα και πως η επιστροφή του «Λίο» στην ομάδα της καρδιά τους είναι πιο κοντά από ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Μέσι: Επισκέφθηκε την Disneyland, φορώντας κουκούλα – Χαμός επικράτησε μόλις τον κατάλαβαν

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο κόσμος «απαίτησε» την επιστροφή του Μέσι (video)

Πολλά λεφτά, ποσοστό χορηγιών και όχι μόνο – Αυτά δίνει η Μπαρτσελόνα στον Μέσι!

Λιονέλ Μέσι: Η… κατάρα που τον κατατρέχει σε όλη του την καριέρα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κεφαλοκλείδωμα σε αντίπαλο, άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα για τον... Μέσι (vids)