ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας Novibet, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ημέρα αποφάσεων για τον τελικό – Συνεδριάζει η ΕΠΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ημέρα αποφάσεων όσων αφορά στα δεδομένα του φετινού τελικού, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ο οποίος οδεύει στο Πανθεσσαλικό για τις 24 Μαΐου, χωρίς την παρουσία κόσμου.

Την Πέμπτη (27/4), στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ της ΕΠΟ, όπου ένα από τα βασικά θέματα είναι κι η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ελληνική Ομοσπονδία τα έχει βρει με τον Αχιλλέα Μπέο για να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο τελικός θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου, αλλά με την παρουσία μόλις 400 ατόμων, στα οποία θα δοθούν προσκλήσεις.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι εφικτό να διεξαχθεί με την παρουσία 10.000 θεατών, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση Μπέου. Ο Δήμαρχος Βόλου δήλωσε ότι: «Αν μπουν 401 άτομα μέσα αντί για 400, τότε θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο».

Όσον αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής φέρεται να έχει «κλειδώσει» η 24η Μαΐου, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει μετά τις εκλογές. Εδώ, βέβαια, μπαίνει ένας αστερίσκος, καθώς η ΕΠΟ έχει στείλει ερώτημα στην Αστυνομία για το ενδεχόμενο να γίνει πριν τις εκλογές και συγκεκριμένα στις 19 Μαΐου, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τη δεύτερη να είναι αρνητική.

Να θυμίσουμε ότι το τρόπαιο θα διεκδικήσουν η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ. Θα συναντηθούν για έβδομη φορά στον τελικό και τέταρτη τις τελευταίες επτά σεζόν.

Σχετικές ειδήσεις