ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πλήγμα με Ολιβέιρα, κίνδυνος να χάσει τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Πλήγμα με Ολιβέιρα, κίνδυνος να χάσει τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Νέο σοβαρό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική και να φαίνεται πως δύσκολα θα ξαναπαίξει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στο Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 9η αγωνιστική των play offs της Super League.

Η προπόνηση της Παρασκευής (5/5) περιείχε προθέρμανση, παιχνίδι διατήρησης μπάλας, μερικές ασκήσεις τακτικής και στο τέλος ένα οικογενειακό δίτερμα, με τους παίκτες που αγωνίσθηκαν βασικοί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες, ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι Ντούγκλας Αουγκούστο, Τάισον, Ζοάν Σάστρε και Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Ωστόσο, νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 27' απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική και είναι αόριστο το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση.

Είναι δεδομένο πως χάνει το ματς με τον Βόλο και πιθανότατα κι αυτό με τον Ολυμπιακό, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.