ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στον... αέρα ο διαιτητής του ντέρμπι - Φεύγει ο Μπριχ, πιθανό για Έλληνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στον... αέρα ο διαιτητής του ντέρμπι - Φεύγει ο Μπριχ, πιθανό για Έλληνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά δύσκολο είναι να σφυρίξει το ντέρμπι «αιωνίων» ο Φέλιξ Μπριχ, μετά την αναβολή της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

Η Super League γνωστοποίησε την αναβολή της 9ης αγωνιστικής, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός.

Αυτό δημιουργεί ένα ντόμινο θεμάτων… Αρχικά, αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό το πότε θα γίνουν τα ματς, κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί στο Δ.Σ. της λίγκας το μεσημέρι της Κυριακής (7/5).

Από εκεί και πέρα, μοιάζει σχεδόν απίθανο ο Φέλιξ Μπριχ να σφυρίξει το ντέρμπι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Ο Γερμανός, όπως είναι προγραμαμτισμένο, επιστρέφει τη Δευτέρα (8/6) στην πατρίδα του και μοιάζει πολύ δύσκολο να επιστρέψει για να διευθύνει το ματς, στο οποίο είχε οριστεί.

Επίσης, με δεδομένο ότι η εξασφάλιση ενός elite ρέφερι ή έστω πρώτης κατηγορίας έχει γίνει δύσκολη υπόθεση κι ο χρόνος είναι περιορισμένος, μοιάζει πιθανό το σενάριο το ματς να διευθύνει Έλληνας διαιτητής. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πάντως, αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό.

Σχετικές ειδήσεις